‘Cullera City Tour’, projecte municipal digital per a la fira internacional Fitur

‘Cullera City Tour’, projecte municipal digital per a la fira internacional Fitur

Transport, allotjament, restauració i activitats culturals i d’oci en un sol clic. L’Ajuntament de Cullera li ho posa més fàcil als turistes que desitgen passar una estada en la ciutat i personalitzar el seu viatge. En uns mesos, es llançarà la plataforma web «Cullera City Tour» a través de la qual els visitants podran configurar a mida el seu  paquet de viatge d’una forma ràpida i còmoda.

La iniciativa l’han presentada este matí en roda de premsa l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor i el regidor de Turisme, Javier Cantos. És la principal novetat amb la qual la ciutat costanera acudix enguany a l’edició de la fira internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2016.

Amb el Cullera City Tour el nou govern ha vertebrat totes les activitats recreatives que es realitzen en la ciutat els dotze mesos de l’any—al voltant de 80 sense tindre en compte grans esdeveniments puntuals com el Medusa Sunbeach Festival o la Fira de la Cervesa— de manera que siga més fàcil oferir-les tant al públic en general com als majoristes.

Amb este pas, es pretén posar en valor tota l’oferta. Fins ara, es trobava dispersa i l’única possibilitat per als turistes era la d’organitzar el viatge pel seu compte accedint a diferents webs o comprant paquets tancats. «Les tendències hui són unes altres», ha explicat Mayor, qui assenyala que ara «el turista podrà configurar des de casa la seua experiència de viatge i el majorista tindrà l’opció de dissenyar els seus propis paquets per a oferir-los a la seua clientela en funció de la demanda o les necessitats».

Cullera City Tour va dirigit a un públic més familiar i té un doble vessant de comercialització. D’una banda, a través dels canals majoristes i, per una altra, mitjançant els de venda al públic en general. Seran les empreses les que vendran els paquets i no el consistori, que es limitarà a vertebrar l’oferta i promocionar-la.

Atraure a empresaris
Així mateix, el consistori impulsa la iniciativa Cullera Meetings, Incentius, Convencions i Mostres dirigit a un segment de major poder adquisitiu. «Cullera compta amb la infraestructura i els atractius necessaris per a organitzar esdeveniments com ara  congressos o trobades empresarials», ha explicat Cantos, «per la qual cosa hem vertebrat eixa oferta perquè especialment durant la temporada de baixa ocupació qualsevol col·lectiu professional puga vindre a Cullera a celebrar els seus esdeveniments i gaudir a més dels atractius que oferim. En ser un període de menor saturació, podem oferir una atenció més personalitzada i cuidada».

Amb tot, estes accions tenen un doble objectiu: augmentar el flux de visitants i contribuir a la desestacionalització.

València, primer objectiu
Les accions promocionals d’enguany que va a dur a terme Cullera se centraran en el mercat més immediat: València i la seua àrea metropolitana. «Actualment hi ha més d’un milió de clients potencials a 25 minuts de la nostra ciutat i molts d’ells opten per anar-se a destinacions més llunyanes. Hem de focalitzar els nostres esforços en eixe segment de mercat. Que primer siguem capaços d’atraure el turista més pròxim geogràficament i després als de més lluny», ha destacat Cantos. El regidor de Turisme vol que Cullera també es done a conéixer entre els centenars de milers de turistes estrangers que visiten la ciutat de València.

Precisament, el turista internacional tindrà un major protagonisme. «Durant els últims temps hem detectat una major presència de visitants del sud de França i anem a dur a terme iniciatives de promoció en un mercat en el qual tenim un marge de creixement interessant», ha apuntat Mayor.

Cullera contempla Fitur com una oportunitat única «per a fer negocis», en paraules de l’edil de Turisme. Este a més ha destacat que enguany la localitat durà a terme importants accions promocionals a través de les xarxes socials.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.