Almussafes organitza un taller gratuït de doblatge per a joves dins un programa formatiu de la Diputació

Almussafes organitza un taller gratuït de doblatge per a joves dins un programa formatiu de la Diputació

Dilluns que ve dia 18 de gener, de 17 a 19.30 hores, l’edifici de l’Arrossera, seu del Centre d’Informació Juvenil d’Almussafes, acollirà un taller de doblatge per a jóvens, entre els 14 i els 30 anys d’edat. Emmarcat en la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, l’oferta formativa s’oferix gratuïtament al grup de participants, que s’ha establit en un màxim de 25 jóvens. Este curs se suma a l’extens programa de formació per a jóvens que anualment es convoca des de la Regidoria de Joventut de l’ajuntament.

La Regidoria de Joventut del consistori d’Almussafes manté obert el termini d’inscripció per a assistir al taller de doblatge, dirigit al col·lectiu de jóvens de la localitat amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys d’edat. Fins a divendres que ve dia 15, els interessats poden formalitzar la seua petició, personalment en les dependències públiques del Centre d’Informació Juvenil i del pavelló Poliesportiu municipal, o bé a través d’Internet en la secció de Deporweb de la pàgina oficial de l’ajuntament www.almussafes.es.

La duració del programa formatiu, organitzat pel propi consistori d’Almussafes i sufragat des de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, s’ha establit en dos hores i mitja. A les 17 hores de dilluns que ve dia 18 de gener donarà començament el taller, una proposta divertida i participativa en la que els no professionals del sector prendran els seus primers contactes amb la tècnica del doblatge.

“La iniciativa que plantegem resulta molt atractiva, ja que s’enfoca des d’un punt de vista pràctic oferint als jóvens assistents la possibilitat de doblegar fragments de pel·lícules de ficció, de documentals i de dibuixos animats”, explica l’edil de Joventut, Davinia Calatayud.

Francesc Fenollosa, professional de la Unitat de Normalització Lingüística de l’esmentat organisme autonòmic, serà l’encarregat d’impartir el taller, que s’ha plantejat amb una dificultat progressiva de menor a major complexitat.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.