L’Ajuntament de Favara realitza treballs de manteniment i conservació del Parc Enric Valor

L’Ajuntament de Favara realitza treballs de manteniment i conservació del Parc Enric Valor

parc-enric-valor-favara-2016-2

El Parc Enric Valor és un terreny situat entre la marjal i el poble de Favara i ocupa una extensió de 16.600m2 amb un llac central on es troben diverses parelles d’ànecs i una gran varietat de peixos i tortugues autòctones.

En aquest parc podran trobar diferents tipus d’arbres, plantes i palmeres és un lloc perfecte per passejar i gaudir de la naturalesa, al costat del poble. Aquest parc es va realitzar amb l’ajuda de diverses administracions i el propi Ajuntament de Favara per a restaurar l’entorn paisatgístic i adequar-lo per a l’ús públic. Un espai natural que fins a la data d’avuí no tenia l’aprofitament per part de la població resident de la zona.

L’Ajuntament de Favara ha realitzat treballs de manteniment i conservació per a que els visitants troben un lloc diferent per a gaudir.

Regidoria de Serveis Municipals


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.