Running, trail, trekking, gran fons, mitjes, cross, bici…

Running, trail, trekking, gran fons, mitjes, cross, bici…

vota-ricardo-sixto-728

Peus-Quets se multiplica. El dilluns, un bon i complet entrenament dirigit per Luis Berriales calfa motors per a encarar una setmana estranya i atípica que s’ inicia amb el llarguíssim pont de la Constitució.
El dimarts una sortida en bicicleta al Palmar convoca vint-i-cinc ciclistes de Pedals-Quets. Les bromes, les xerrades i els riures son ja quasi obligatoris en estos aplecs, al menys son espontanis. Esmorzar harmoniós, fotos colorides, matí preciós… que més se pot demanar?

Dijous, altre entrenament, ara de muntanya, conduit per Joan L. Garcia. I ja que l’ anomene, aprofite la ocasió per a donar-li la benvinguda al Club: Peus-Quets suma un Blavet més.

peus-quets-llauri-13-des-2015-2Diumenge matinet, més de quaranta excursionistes mamprenen la Serra de Corbera. A l’ entrada de la Murta, a la caseta del forestal, inicien la ascensió pel Pas del Pobre amb la finalitat de creuar des de la Vall de la Murta fins la Vall de la Casella. L’ objectiu es cobrir la distància fins l’ Ouet per la reserva de cérvols i després, divisant el Pla de Simetes i la Ratlla, cap a la Cova de la Galera. Des d’ allà dalt, a penes 500m, la Ribera Baixa en la seua totalitat s’ ofereix a les nostres mirades. Es grandiós, un regal per als sentits, el premi a l’ esforç. A la taula i al llit… Dinem al Casinet del Forn de Carrascosa: arròs, carn i peix i sobradament hidratats de fresca cervesa tanquem la aventura amb els ulls plens d’ imatges de la nostra plana.

A Benigànim set Peuetes i Peuets corren el Gran Fons 2015: Prese, Sari, Lourdes, Inma, Luis, Manu i Miquel. Suor blava a la Vall d’ Albaida. Pot ser, crec, que esta prova siga encara més dura que la de Set Aigües. Un perfil escandalosament penjat, un “yo-yo” seguit, continu, recorregut típic que al kilòmetre huit ja te fa desitjar que s’ acabe prompte, i encara t’ en queden set! Luis marca 1h12 en meta, acompanyat per Manu en un intent pedagògic de dominar un tempo adequat a la distància. Control de ritmes i domini de la ansietat i del ímpetu. Bon començament i bona decisió de optimitzar uns poders innegables Luis.
Prese, en Veteranes B arriba tercera. 1h18 li costen eixos 15.050m de costeres interminables. Prese… Present! Sempre en punta de llança, i com Sari, sempre al capdavant de la onada.

A Paiporta es celebra la 23ª Mitja Marató. Una clàssica de les llarguetes al nostre país. El Presi hi va en solitari. Capficat en la preparació de la Zurich Maratón de Sevilla per al Febrer, Ramon va sumant distàncies i ajustant velocitat per al desafiament dels 42K sevillans! Avui fa 1h31 i acaba 7è dels Veterans D. A 4’19 Km/mn es anar molt i damunt “disfrutant”. Si es el crono pensat per a la marató, rondarà les tres hores. Important mampresa i gran repte el del Presi.

Als Serrans, Sot de Xera posa en marxa un circuit de muntanya de promoció de 11K on la nostra “rubia” Luisa Carbó, addicta al trail, hi participa. Al voltant de 400m de desnivell positiu, el circuit ofereix un panorama verd de vegetació baixa i serpenteja entre bancals de dacsa, tarongers, ametllers, garrofers i oliveres. M’ agrada veure esta xiqueta gaudir en muntanya, esta vegada sense les seues companyes del Club però igualment escoltada per dos bons amics. Això es saber lo que se vol, i gaudir plenament del moment. Eixa es la via Luisa!

A Yecla, Andrea Berriales participa a un Cross en categoria de Cadet Femenina. Molt recentment desembarcada al Club, ja marca maneres en este 2000m per terres murcianes. Estil no li falta, i figura de Runner li sobra. Promet. En pocs anys farà furor en Juniors. Té de qui traure! Benvinguda també!

Una setmana més, Peus-Quets multiplica kilòmetres, aventures, reptes i… felicitat.

Joanjo Presencia
Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.