Cullera negocia una rebaixa de mig milió d’euros del deute d’interessos amb la SAV

Cullera negocia una rebaixa de mig milió d’euros del deute d’interessos amb la SAV

2-banner generals eupv 2015

El nou govern municipal de Cullera negocia en estos moments un pla de pagaments que contempla una rebaixa de mig milió d’euros dels interessos del deute que l’ajuntament té contret amb l’empresa concessionària de la recollida de residus i la neteja del municipi, la SAV.

En l’últim ple ordinari de novembre, durant el debat dels pressupostos de 2016, l’alcalde Jordi Mayor, anuncià que s’estan mantenint converses amb la mercantil perquè es rebaixen els 1,4 milions que li reclama la SAV al municipi en concepte d’interessos per l’impagament pràcticament d’un exercici complet de la prestació del servici.

Mayor va explicar que «durant dos anys l’anterior govern es va negar a rebre als representants de la SAV per a tractar este assumpte, la qual cosa va derivar en una demanda a l’ajuntament per part de la mercantil, que en estos moments s’ha aconseguit paralitzar per la voluntat del nou executiu de fer front als pagaments».

L’alcalde va lamentar que «per la desídia dels anteriors gestors» hui s’hagen de pagar 1,4 milions només en interessos més els al voltant de 4,5 milions que es devien per l’impagament d’un exercici sencer. La intenció és que eixos 1,4 milions es rebaixen a 900.000 euros.

Esforç en el pagament
En el pressupost municipal de 2016 s’han pressupostat 500.000 euros solament per al pagament d’interessos i la previsió és que en 2017 s’afronte una altra liquidació per un muntant de 400.000 euros.

L’actual govern ha treballat des de juny i ha aconseguit paralitzar temporalment la demanda després d’haver realitzat un important esforç i haver liquidat a la SAV un total de 2.800.301,59 euros en els últims mesos. De fet, un dels primers passos que va donar l’alcalde va ser reprendre el diàleg amb l’empresa per a arribar a un acord.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.