Cullera rescata la mostra de teatre amb quatre funcions i una gal·la de cloenda

Cullera rescata la mostra de teatre amb quatre funcions i una gal·la de cloenda

3-banner generals eupv 2015

El teatre puja novament a escena la pròxima setmana a Cullera. La regidoria de Cultura que dirigix Sílvia Roca ha volgut recuperar el concurs de teatre local que per una decisió política de l’anterior govern s’havia fusionat en anys previs amb el de falles, dues mostres ara queden novament separades.

D’esta forma es dóna novament entitat pròpia a la mostra de teatre organitzada pel consistori, que arribarà a la seua dotzena edició i ara passa a denominar-se «Cullera a escena. El concurs oferirà un total de quatre funcions més una gal·la de cloenda i lliurament de premis.

L’objectiu de separar els dos festivals és «amplificar l’oferta teatral, obrint les portes al teatre en general i donar l’oportunitat de participar a companyies que no foren únicament les falles, les quals per la seua banda ara podran gaudir del seu propi certamen», segons ha explicat Roca.

Cultura ha treballat molt estretament amb l’associació cultural K-lidoscopi en esta mostra, ja que l’entitat s’havia encarregat durant els últims anys d’organitzar un festival propi. «Hi ha hagut una comissió conjunta per a l’organització. Hem fet nostres les bases del concurs elaborades per K-lidoscopi, que a més aportarà recursos humans», ha indicat l’edil.

Les obres de les quals es podrà gaudir a l’escenari de la Casa de la Cultura seran en valencià i castellà i abarquen distints gèneres per fer les delícies d’un públic àvid de teatre. De totes les presentades han estat seleccionades 4.

A partir del dimecres 9 i fins al diumenge 13, una marató teatral oferirà diverses representacions cada dia a les 21 hores a la Casa de la Cultura. Obrirà foc «Hermanos y cuñadas», representada per Taules Teatre. Li seguirà el dijous 10 «Perras», a cura de Stres de Quatre.

Ja per al divendres «Trastornats» d’Ambfiteatre suposarà l’equador del concurs teatral, que tindrà amb «Angoixa», d’Angoixa Teatre, el seu colofó al dissabte 12. Per al diumenge 13 s’ha previst una gal·la de cloenda amb l’espectacle «Mentalista» de Javier Botía, cita que serà aprofitada per donar a conéixer el veredicte del jurat i lliurar els premis, 500 euros a la millor obra i diplomes en diverses categories.

El preu de cada funció ascendix a 5 euros en taquilla. També es podrà comprar un abonament per a tots els passes per 20 euros. Les entrades estan ja a la venda a la Casa de la Cultura.

La dotzena mostra de teatre «Cullera a escena» ha estat organitzada per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’associació cultural K-lidoscopi, la SAV, Cervessa Gènesis, Autobuses Sarrión i Distribuciones Colom Naya.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.