La CECE lliura de nou la “Q” a la fundació san José i san Antonio de Sueca

La CECE lliura de nou la “Q” a la fundació san José i san Antonio de Sueca

Els dos Centres d’Educació Infantil San José y Sant Antonio, i San Antonio, hem rebut la Renovació del segell 400+ “Q” de plata del Model d’Excel·lència Europea EFQM d’educació. Aquest reconeixement, no haguera sigut possible sense la confiança de les famílies que ens han confiat l’educació dels seus fills.

L’acte de lliurament del Reconeixement ha tingut lloc a Madrid, el dia 27 de novembre, dins de la XIX Jornada Nacional de Qualitat per a l’Educació 2015, organitzat per la Confederació Espanyola de Centres d’Educació. Allí estaven representant als dos Centres Sor Segunda Fernández Rodríguez, Directora Pedagògica i Carmen Puchol Aliaga, Delegada de Qualitat per a arreplegar la “Q” de plata + 400 del Model Europeu d’Excel·lència (EFQM) en Educació i Formació.

A més, no hem d’oblidar que ha sigut fruit del treball desenvolupat aquests últims anys sobre la base dels diferents procediments de qualitat implantats en el centre (ISO 9001, EFQM + 300, EFQM + 400, etc.). L’esforç de tots en la realització i implantació d’un treball sistemàtic, procedimentat, i en definitiva rigorós, ha tingut el seu recompensa.

Els nostres Centres estan treballant en el camí de la Qualitat, estant molt satisfets especialment de tot l’Equip Educatiu (del com donen raó els nostres alumnes quan passen a altres centres) al que donem expressament les gràcies per la seua implicació i suport.

Us agraïm a tots la vostra col·laboració i participació en la consolidació d’aquest Sistema de Gestió de Qualitat. Seguim comptant amb les vostres aportacions, suggeriments i treball en equip en la nostra labor educativa. Aquest Reconeixement suposa un estímul i ajuda amb la convicció que volem seguir treballant no solament en la qualitat educativa i organitzativa del Centre, sinó sobretot en la qualitat humana i espiritual la referència de la qual és la nostra Missió i els Valors que transmetem als vostres fills, sempre en un ambient d’afecte i confiança, que els fa créixer felices.

Un Reconeixement que és conseqüència de l’esforç col·lectiu dut a terme al llarg d’aquests quaranta anys d’història del Centre San José y San Antonio. Seguim impulsant la nostra Missió: “L’educació integral dels xiquets amb el nostre Projecte Pedagògic L’Educació Primerenca”, sempre en un clima de joc i alegria, que els porta a una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, segons el nostre ideari de Franciscanes de La nostra Senyora del Bon Consell.

Gràcies a tots i cadascun de vosaltres, que heu fet possible que avui estiguem ací i permeteu-me que us ho agraïsca dedicant-vos aquest aplaudiment.
De nou, gràcies per la vostra confiança i suport.

Águeda de Miguel Orduna
Directora dels Centres I.I. S. José y S. Antonio i S. Antonio


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.