La Guàrdia Civil atrapa ‘la rata’ d’un càmping de la costa de Sueca

La Guàrdia Civil atrapa ‘la rata’ d’un càmping de la costa de Sueca

La Guàrdia Civil ha esclarit dinou robatoris comesos en un càmping de Sueca. Dins dels serveis establits de forma permanent per a evitar tot tipus de delictes, agents de la institució armada amb seu a Sueca van tindre coneixement de nombrosos robatoris amb força en un càmping de la costa des de principis d’any.

Per açò, es van iniciar una operació amb la finalitat de poder identificar, localitzar i detenir l’autor o autors d’aquests fets. Fruit de les gestions i dels dispositius realitzats es va poder comprovar que es tractava d’una persona de 37 anys i de nacionalitat espanyola que va ser detinguda per dinou robatoris amb força.

La Guàrdia Civil de Sueca va poder comprovar que els robatoris realitzats en el càmping coincidien amb l’estada del detingut en aquest lloc. La persona imputada per fer de rater actuava sola. Cometia aquests robatoris forçant els accessos i tallant de les lones de tancament dels avanços amb la finalitat de sostraure els diferents efectes del seu interior, asseguren fonts de l’esmentada institució encarregada del cas. Una vegada mangats els efectes els guardava en el seu propi vehicle per a vendre’ls més tard en tendes de compra-venda, afegeixen les mateixes fonts.

Comprovats els fets, els agents van procedir a realitzar dos registres; un al vehicule del detingut; i altre en un establiment de compra-venda de segona mà. D’aquesta manera aconseguiren recuperar diversos efectes procedents dels robatoris.

Entre els vint-i-tres objectes recuperats hi havia eines, bicicletes, cascos de moto, mini cadenes i divers tipus de material que van ser reconeguts pels seus propietaris. Les diligències han sigut lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.