‘Bicicletada’ de l’associació Muntanyeta de Sueca per al diumenge, Dia Global pel Clima

‘Bicicletada’ de l’associació Muntanyeta de Sueca per al diumenge, Dia Global pel Clima

Del 30 de novembre a l’11 de desembre es celebra la Cimera del Clima de París (COP21), una cita internacional on ens juguem el futur del planeta. Però, els líders mundials seguixen mediatitzats, quasi paralitzats, pel gran poder econòmic de les transnacionals petrolieres i automobilístiques.

Els nostres governants no s’atrevixen a prendre un acord concret i vinculant que realment detinga l’Escalfament Global i el Canvi Climàtic. Portem ja 20 cimeres sense pràcticament compromisos ni resultats, mentres les temperatures seguixen pujant dècada rere dècada, amb efectes cada vegada més destructius.

Per tant, hem de ser els ciutadans qui pressionem els polítics i qui actuem per a promoure solucions contra el Canvi Climàtic. Ja existixen i es coneixen des de fa molts anys: l’eficiència energètica, les energies renovables com la solar, el foment i ús de la bicicleta, la protecció i recuperació dels boscos autòctons, la reducció dels residus i el seu reaprofitament, l’agricultura ecològica…

Per això, este dissabte, 29 de novembre hi ha convocats més de 2.300 esdeveniments arreu del planeta en defensa del clima. A La Ribera el Dia Global pel Clima, cita organitzada per La Ribera en Bici, la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró, TeSoRu i l’Ullal de la Vila, arrancarà a les 9:00 hores a Sueca, des d’on partirà una marxa en bici fins a Alzira, on es celebrarà amb motiu del Diumenge Sense Autos una concentració a les 10:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

Després, aproximadament a les 11:00 hores, es realitzarà una visita a la II mostra de bicis antigues del “Vell sense Rovell” i, a les 12:00 hores, un passeig en bici amb repartiment de taronges ecològiques entre els participants.

Així que ja saps, si ja has patit prou calor i no vols que les temperatures continuen pujant encara més, vine i mou-te amb nosaltres en defensa del Clima. El pròxim diumenge, 29 de novembre, agafa la teua bici i participa en la Marxa Mundial pel Clima, en la qual tots comptem i tots sumem!!! Perquè tots som importants!!!

Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.