Almussafes i Sueca, en els grups de treball del projecte europeu ‘Let’S move!’

Almussafes i Sueca, en els grups de treball del projecte europeu ‘Let’S move!’

Durant els dies 24 i 25 de novembre s’han constituït els Grups de Treball del projecte Let’S move! a la Ribera. Let’S move! és una iniciativa del programa europeu Erasmus+ que pretén fomentar els desplaçaments a peu i en bicicleta dels escolars.

La primera reunió es va celebrar el 24 de novembre a la Casa de la Cultura de la Pobla Llarga i la segona ha tingut lloc el 25 de novembre a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Baixa a Sueca. A les reunions han assistit professors i directors dels col·legis participants, mares i pares dels alumnes, representants dels ajuntaments implicats i personal tècnic de l’Agència Energètica de la Ribera, entitat que coordina el projecte.

En aquesta iniciativa participaran 15 escoles europees, 4 de les quals es troben a la Ribera: el col·legi la Encarnación de Sueca, el CEIP Almassaf d’Almussafes, el CEIP Sanchis Guarner de la Pobla Llarga i el CEIP Pare Gumilla de Càrcer. Durant les reunions s’han exposat els passos a seguir al llarg dels tres anys del projecte, debatint les qüestions principals i intercanviant diferents punts de vista en un ambient col·laboratiu per part de tots els integrants del grup de treball.

Durant aquest curs escolar es portaran a terme enquestes per tal de conèixer i analitzar la situació de partida sobre els hàbits de mobilitat de la comunitat escolar, i a més, es dissenyaran 3 camins escolars en cada centre per tal de que els estudiants vagen a peu i/o en bicicleta al col·legi.

Agència Energètica de la Ribera (AER)


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.