El PP escull la Muntanyeta dels Sants per a presentar la seua candidatura al Congrés per València

El PP escull la Muntanyeta dels Sants per a presentar la seua candidatura al Congrés per València

La cap de llista al Congrés del PP per València, Elena Bastidas, s’ha compromès a lluitar des de la Cambra baixa per “un finançament just per als valencians on siga i enfront de qui siga” i ha assegurat que la candidatura “serà la veu de famílies, empresaris, autònoms, agricultors, joves, investigadors i professionals” enfront de la gestió de “gent que no ens representa”.

betoret-muntanyeta-sants-pp-2015Bastidas s’ha pronunciat d’aquesta manera durant la presentació de les candidatures populars a les Corts Generals per la província de València que s’ha celebrat en la Muntanyeta del Sants de Sueca. En l’acte també ha participat el cap de llista al Senat, Pedro Agramunt; el president del PPVAL, Vicente Betoret, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Durant la seua intervenció, la candidata popular s’ha preguntat “a quins valencians representen els qui veten la participació dels càrrecs en les processons o volen eliminar les diputacions”. “Diguem-ho alt i clar: no ens representen”, ha denunciat al mateix temps que ha recordat que, enfront d’açò “el PP ha complit el 92% del seu programa electoral”.

Per a Bastidas, Espanya “no està per a aventures de partits que més que ajuntar-se volen amuntegar-se, ni per a partits que són com tirar una moneda a l’aire”, aqueixos, que tal com ha criticat, “resum totes les seues propostes sota el lema ‘Tu vota’m, que ja veurem després el que fem’”.

“La loteria, per al dia 22. I el dia 20 el que ha de guanyar és el projecte de l’estabilitat i la confiança per a continuar avançant, creant ocupació, benestar i futur” ha subratllat.

“El PP, l’únic que aporta experiència”
El cap de llista al Senat per València, Pedro Agramunt, ha afirmat que “la meitat de llocs de treball que es creen a Europa ho fan a Espanya, el nostre país està creixent molt per sobre de la mitjana europea i no hi ha problemes ni amb la prima de risc, ni amb les pensions”. “El Partit Popular –ha afegit– és l’únic que aporta experiència, coratge, i determinació per a seguir reformant l’economia espanyola i garantir l’estat de benestar”.

Així mateix, Agramunt ha ironitzat amb les propostes econòmiques del partit socialista, “propostes que estan dissenyades pels mateixos ideòlegs que van portar l’economia espanyola al desastre en l’època de Zapatero”. “Enfront d’açò tenim a Mariano Rajoy, el millor candidat per a presidir el govern d’Espanya, per a seguir enfortint l’economia espanyola, oferir prosperitat als espanyols, garantir les pensions i estimular el creixement econòmic” ha destacat.

“València, el primer”
Per la seua banda, el president del Partit Popular de la província de València, Vicente Betoret, ha posat l’accent principalment en la “responsabilitat” que tenen els candidats del PPVAL al Congrés i al Senat i els ha advertit que han de “estar preparats per a una legislatura en la qual tota pregunta tindrà una sola resposta: el primer, València i els valencians”. “Per ells, per a ells, per la nostra terra, per a la nostra societat. Aquesta és l’única raó que els vostres noms estiguen en una llista” ha recalcat.

En aquest sentit, el dirigent provincial ha manifestat la importància que el PP guanye els pròxims comicis del 20 de desembre. “Unes eleccions que van a decidir el futur d’Espanya, en les quals hem de triar si volem un país unit o un model que ens retorne als Regnes de Taifas” ha subratllat.

“Hem de triar –ha continuat– si volem una Espanya pròspera, que consolide la recuperació i que de sentit als esforços realitzats o si volem tornar on estàvem fa ara quatre anys, a 2011: en la ruïna. Hem de triar si volem un govern solvent i respectat a Europa i a tot el món o si volem fer experiments en un context tan delicat com l’actual” ha insistit.

PP


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.