La Xala de Sueca homenatja el filòleg Manuel Sanchis Guarner demà diumenge

La Xala de Sueca homenatja el filòleg Manuel Sanchis Guarner demà diumenge

homenatge-sanchis-guarner-2015El filòleg, historiador i escriptor Manuel Sanchis Guarner serà homenatjat demà, diumenge, a Sueca. L’acte està anunciat al pati de la que varen ser les cases de Joan Fuster i Pasquals Fos, als números 8 i 10 del carrer sant Josep.

L’acte, previst per a les 12 hores, ha estat organitzat per l’associació La Xala amb la col·laboració de l’ajuntament. Aquesta entitat cultural duu convocant reconeixements a personatges del nacionalisme valencià modern en els últims anys coincidint amb el diumenge més proper al 23 de novembre, data en què Fuster va nàixer en la capital de la Ribera Baixa.

Sota la convocatòria “Manuel Sanchis Guarner, una vida de lluita per la llengua” reuniran a Sueca una àmplia representació del món de la cultura. Han anunciat les actuacions de Pupil·les Dilatives amb Borja Penalba a la guitarra, Atzembla, Néstor Mont, Miquel Gil, Xavi Sarrià, Pocatraça, La Muixeranga de Sueca i Dani Miquel amb Rafa Solves i Josep Alcover. La direcció de l’espectacle corre a càrrec de Dani Miquel.

“Amb aquest acte desitgem honrar i reconèixer a una persona que va donar la seua vida per la nostra llengua, al filòleg, a l’historiador, aquell que contra les amenaces, els insults i les bombes, sempre va posar la raó i la voluntat d’enteniment”, asseguren els organitzadors.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.