Desmantellen a Cullera un punt de falsificació i distribució de roba i objectes

Desmantellen a Cullera un punt de falsificació i distribució de roba i objectes

La Guàrdia Civil ha desmantellat un punt important de fabricació, distribució i venda d’efectes falsificats. Els agents s’han confiscat de multitud d’objectes i peces falsificats, així com, més de 3.000 euros en efectiu i 8.000 francs senegalesos. L’Operació s’ha saldat amb la detenció de tres persones de nacionalitat senegalesa implicades en delictes contra la propietat industrial i intel·lectual.

Des del passat mes de juliol, la Guàrdia Civil de Cullera venia investigant l’origen de productes falsificats que s’intentaven comercialitzar en aquesta mateixa localitat. Per açò, es va iniciar l’Operació “Gulu”, amb la finalitat d’esbrinar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Fruit de les perquisicions realitzades es va poder comprovar que es tractava de tres persones de nacionalitat senegalesa, els quals es dedicaven a la fabricació, distribució i venda de productes falsificats.

La fase d’explotació d’aquest operatiu, va donar com resultat la detenció de tres homes, un de 27 anys i dos de 44 anys d’edat i de nacionalitat senegalesa, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual.

Una vegada detinguts es va poder saber que un dels arrestats també es dedicava a la distribució d’aquesta mercaderia falsificada entre els venedors ambulants de la zona.

En aquest operatiu, els agents encarregats del cas, van realitzar tres registres, un en un domicili de Cullera i altres dos en garatges de la localitat de Favara, els quals eren usats com a magatzems per a ocultació de les peces. Entre els dos registres es va poder intervenir 2.400 peces i calçat de diferents marques falsificades, així com 3.200 euros en efectiu i mes de 8.000 francs senegalesos, rellotges, ulleres de sol, CD,s i DVD,s, a més van trobar agendes que reflectien la comptabilitat. Tots aquests objectes intervinguts podien arribar àdhuc valor en el mercat de 70.000 euros.

Amb aquesta operació, la Guàrdia Civil ha desmantellat un punt important de fabricació, distribució i venda de productes falsificats. Les recerques continuen obertes per al total esclariment d’aquests fets delictius. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº 4 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.