L’Ajuntament d’Almussafes convoca un curs per a millorar la gestió d’associacions

L’Ajuntament d’Almussafes convoca un curs per a millorar la gestió d’associacions

El registre d’associacions d’Almussafes supera les 80 entitats inscrites. Malgrat dedicar-se a qüestions diferents, totes comparteixen la necessitat d’organitzar-se adequadament perquè la consecució dels seus objectius es realitze de la millor forma possible, permetent d’aquesta forma una correcta coordinació i l’obligat compliment de la legalitat vigent.

arrossera-almussafes“Són moltes les qüestions que els membres d’una associació han de tenir present per a dur a terme les seues activitats i no sempre es compta amb la informació necessària perquè així siga”, argumenta l’edil delegada de Joventut, Davinia Calatayud.

Per a facilitar tot aquest procés, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes posa en marxa la tercera edició del Curs de Gestió d’Associacions de la localitat, en el qual els assistents aprendran el concepte d’associació, com crear-la i les eines que tenen al seu abast per a millorar el seu dia a dia en el vessant econòmic i financer i en el dels recursos humans.

Durant les sessions programades, impartides per personal del consistori municipal, també es donaran les claus per a millorar la gestió administrativa, a través d’exercicis pràctics relacionats amb aquesta tasca.

El curs, que està dirigit a tots els veïns, especialment a aquells que pertanyen a alguna entitat i desitgen millorar la seua gestió i als quals estiguen interessats a conèixer els secrets de l’associacionisme per a crear una nova, es desenvoluparà tots els dimarts entre el 24 de novembre i el 16 de febrer de 17 a 19:30 h. en el Centre d’Informació Juvenil.

Les inscripcions, que romandran obertes fins a dilluns que ve 23 de novembre en el Centre d’Informació Juvenil, en el Pavelló Esportiu Municipal i en la plataforma Deporweb, a la qual es pot accedir a través de www.almussafes.es, són totalment gratuïtes. Des que es va iniciar aquesta iniciativa, l’any 2012, ja s’han celebrat dues edicions, en les quals han participat un total de 30 persones.

“Aquest tipus de tallers contribueix a construir associacions més sòlides, perquè ofereixen recursos per a millorar la gestió i per a fer que tota la seua activitat s’ajuste a la llei”, matisa la regidora.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.