Diputació dóna solució temporal urgent al problema de transport d’horts de Fortaleny

Diputació dóna solució temporal urgent al problema de transport d’horts de Fortaleny

L’ajuntament de Fortaleny complix amb els seus veïns. Junt al diputat provincial de Carreteres, Pablo Seguí, la corporació local, encapçalada per l’alcaldessa Juani Clos, es van comprometre a donar l’accés als camps afectats.

Gestió que ve fent-se des de l’anterior legislatura en el que era president de la diputació, Alfons Rus, mai va rebre a l’anterior alcalde socialista Vicent Almudever, tot i haver sol.licitat audiència repetidament.

La construcció d l’A-38 per part del Ministeri de Foment, va obligar a la Diputació de València a actuar sobre la rotonda (l’antic encreuament). Amb això es quedaren tallats camins rurals i l’escassa alçada del nou pont de formigó impedeix el pas de caminonets que transporten la taronja collida cada any.

Sense saber el motiu, la Diputació en aquell moment, no va donar accés a certs camps. Açò va ocasionar, no sols molèsties, sinó també pèrdues econòmiques a un sector tan castigat com és l’agricultura.

Gràcies a l’esforç, la perseverança i la gestió de l’Ajuntament de Fortaleny i la voluntat política de la nova corporació provincial, s’ha aconseguit que comencen les actuacions per a tindre un accés provisional a aquestos camps, que finalitzarà amb una actuació definitiva.

Fortaleny Obert


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.