Els regidors de Cullera també pagaran els abonaments del cicle de concerts d’hivern

Els regidors de Cullera també pagaran els abonaments del cicle de concerts d’hivern

La regidoria d’Activitats Musicals de l’Ajuntament de Cullera que dirigix Sílvia Roca ha presentat importants novetats per a la venda d’abonaments i entrades de cara a la pròxima edició del Cicle de Concerts d’Hivern que com és tradicional s’inicia el primer diumenge de desembre a l’Auditori Municipal i que cada any congrega l’atenció de nombrós públic.

Roca ha explicat que per primera vegada no es van a regalar abonaments de manera que les autoritats com la resta del públic estaran obligades a pagar-los si volen fer-se amb un. «És una forma organitzar la venda, evitar privilegis i favoritismes i de ser més equitatius en el repartiment de les entrades. Estes pràctiques, l’aforament limitat i l’alta demanda que existix provocaven un caos en la venda i deixaven a molta gent fora», indica l’edil, «fet al qual pretenem posar fi». Cada regidor haurà de pagar el preu de venda al públic, 12 euros per abonament i banda.

En un altre ordre de coses, Roca ha detallat que s’amplia de 10 a 36 (20 de llotja i 16 de pati de butaques) els abonaments per a les societats musicals, ja que amb les reserves d’antany no hi havia suficient espai per a tots els membres de les respectives directives.

Els abonaments es posaran a la venda dilluns que ve, dia 2, a partir de les 8 del matí en la Casa de la Cultura. Per a evitar l’acumulació d’abonaments que es generava en el passat, es limita a dos per persona l’adquisició. Per primera vegada, es respectarà la reserva d’un 10 % de les entrades per a la seua venda la setmana mateixa de cada concert en la Casa de la Cultura, de dilluns a divendres, fins al seu esgotament al preu de 2 euros.

El Cicle de Concerts d’Hivern és una de les activitats musicals més populars a Cullera que cada any oferixen les dues societats de la població, l’Ateneu i Santa Cecília. L’atracció per l’esdeveniment és tal que abans de l’obertura de la taquilla es generen llargues cues hores abans.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.