Almussafes espera el diumenge dia 15 uns 1.000 motoristes en la seua IX Reunió Motera

Almussafes espera el diumenge dia 15 uns 1.000 motoristes en la seua IX Reunió Motera

La Reunió Motera organitzada per la falla Primitiva d’Almussafes ja s’ha convertit en una tradició per als veïns de la localitat. La seua novena edició, que se celebrarà diumenge que ve 15 de novembre en la Ronda Antoni Ludeña, situada enfront del Cementeri Municipal, aterra mantenint l’essència amb la qual va nàixer fa deu anys: reunir a amants de les dues i les quatre rodes per a mostrar als ciutadans la seua passió per aquesta afició.

Com ha vingut succeint en les anteriors convocatòries, està prevista l’assistència d’uns 1.000 motoristes amb els seus espectaculars vehicles i l’exposició, a més, de desenes de cotxes clàssics que sorprendran als assistents amb els seus cuidats dissenys.

El programa d’actes elaborat per la comissió fallera començarà a les 9:30h i inclou, a més de la citada exposició, un esmorzar al matí, degustació de paelles al migdia i exhibició pels carrers del municipi, per al que el consistori tancarà algunes via del nucli urbà per a garantir la seguretat dels ciutadans i facilitar d’aquesta forma l’accés dels participants. Paral·lelament, durant la jornada també es realitzaran diversos tallers, s’habilitarà una tenda en la qual els amants del motor podran adquirir productes i hi haurà actuacions de música en directe.

La Falla Primitiva està treballant en aquests moments per a atraure, com ja ho va fer en el passat, als principals clubs moters valencians, amb els quals tornaran a dotar a l’esdeveniment de la rellevància que caracteritza a aquesta matinal motera que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, que se sent “bolcat amb aquesta celebració que atrau a nombrosos veïns de la localitat i de fora, a visitants conscients que la seua estada ací va a ser satisfactòria i que es van a sentir com si estigueren en la seua casa”, explica el regidor de Festes, Andrés López.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.