El PSPV de Sueca s’interessa pels dos centres de dia pendents d’acabar

El PSPV de Sueca s’interessa pels dos centres de dia pendents d’acabar

Els Socialistes de Sueca es van reunir el passat dijous 29 d’octubre amb el Director General de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana, Gustavo Zaragozà, per transmetre-li la necessitat d’acabar d’una vegada per totes dos projectes pendents a la nostra localitat: el centre de dia de majors, ubicat junt a la Residència Sant Josep, i el projecte de centre de dia i residència per a persones amb disfuncions mentals, al centre ocupacional.

En quant al centre de dia de majors, situat al costat de la Residència Sant Josep, l’edifici ja està construït des de fa uns quants anys. No obstant, no està encara en funcionament per unes qüestions tècniques, que caldrà reformar i adaptar a les directrius autonòmiques abans d’obrir-lo, i per unes qüestions econòmiques, que són les places concertades amb la Generalitat Valenciana que haurà d’invertir els diners.

D’altra banda, el projecte de “Centre de Dia, Residència i Taller Ocupacional”, ubicat al costat de l’IES Joan Fuster, va ser creat per a un Pla Confiança, valorat en 5 milions d’euros. Tan sols arribaren 1’5 milions des de la Generalitat i mig milió d’euros del Plan E. Per tant, encara falten al voltant de 3 milions d’euros per invertir i poder crear el Centre de Dia i la Residència, per a persones amb disfuncions mentals.

Açò, es tracta d’una promesa electoral de la candidatura socialista per a les passades eleccions municipals. Tot i que estem a l’oposició, no anem a deixar de treballar pel nostre poble sinó just el contrari; farem tot el que estiga a les nostres mans per a millorar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.