L’Ajuntament de Cullera canvia la seua imatge corporativa

L’Ajuntament de Cullera canvia la seua imatge corporativa

nou-escut-corporativa-culleraL’Ajuntament de Cullera estrena nova imatge corporativa. El ple municipal va donar llum verda ahir per unanimitat al reglament regulador de l´ús de l’escut municipal i creació del nou emblema del consistori.

D’esta forma es vol renovar la imatge de la institució, que fins ara no tenia un emblema identificatiu més enllà de l’escut oficial.

L’emblema ha sigut elaborat pels tècnics municipals i es basa en l’escut oficial de la ciutat, adaptant-lo per oferir una imatge moderna i fresca d’acord amb els nous temps i tendències de disseny gràfic, segons ha explicat l’alcalde i responsable de la delegació de Comunicació, Jordi Mayor.

El nou emblema s’emprarà en les comunicacions no oficials del consistori, tals com papereria, cartelleria o notes de premsa, mentre que l’escut de la ciutat es reservarà per a actes o documents oficials, ha assenyalat la regidora de Règim Interior, Francesca Ortiz.

A partir d’ara i de forma progressiva, l’ajuntament anirà implantant el nou emblema tant en la documentació com en els suports en els quals siga necessària la seua presència. D’altra banda, el Departament de Coordinació Comunicació i Innovació elaborarà un manual d’identitat corporativa per unificar criteris.

El nou Ajuntament de Cullera ha marcat la política comunicativa com una de les seues prioritats per tal d’acostar l’activitat municipal als veïns i fomentar la transparència. En eixe sentit, transmetre una imatge moderna al conjunt de la ciutadania és un dels objectius d’esta renovació que es fa ara efectiva.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.