Experts universitaris analitzaran a Cullera models, recursos i productes turístics

Experts universitaris analitzaran a Cullera models, recursos i productes turístics

La Universitat de València (UV) ha triat Cullera per a celebrar este divendres una jornada de formació turística per a equips de govern locals de la Comunitat Valenciana. L’acció va dirigida tant a polítics com a empresaris i a més està oberta a tots aquells professionals del sector que desitgen assistir.

Experts de la UV, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat d’Alacant s’encarregaran d’analitzar models, recursos i productes turístics, així com les destinacions o la planificació estratègica.

La jornada és gratuïta i es desenvoluparà en l’Auditori Municipal, situat als Jardins del Mercat, i comptarà amb la presència del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla. Així mateix, assistiran el regidor de Turisme de Cullera, Javier Cantos, i l’alcalde, Jordi Mayor.

El programa s’iniciarà a les 9.45 hores. La primera ponència analitzarà el model turístic valencià i posteriorment es tractarà la valorització de recursos patrimonials i la creació de productes turístics.

També hi haurà espai per a estudiar les claus de les empreses turístiques en matèria de gestió del coneixement, innovació, aprenentatge i qualitat.

D’altra banda, els especialistes parlaran sobre competitivitat i rendibilitat social de les destinacions i se centraran en el paper del turisme per al desenvolupament local.

Ja a la vesprada hi haurà espai per a la planificació i el desenvolupament turístic des de l’àmbit local, s’obrirà un debat i s’explicarà la política turística valenciana per als pròxims quatre anys.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.