Almussafes amplia l’horari del cementeri amb motiu del Dia de Tots Sants

Almussafes amplia l’horari del cementeri amb motiu del Dia de Tots Sants

“Brindar una més flexibilitat horària en el seu accés a totes aquelles persones que desitgen visitar i recordar als seus difunts, a més de procedir a la neteja i decoració de les sepultures que els acullen amb motiu de la commemoració del Dia de Tots Sants” ha portat a l’edil de Cementeri, Paqui Oliver, a aplicar una ampliació de l’horari d’obertura i tancament del recinte municipal.

En concret, des de dimecres dia 28 i fins a diumenge que ve dia 1, Festivitat dels Difunts, el Cementeri Municipal estarà obert de forma ininterrompuda des de les 9 hores del matí i fins a les 18 hores de la vesprada. Així mateix, entre el dilluns dia 2 i el dijous dia 5 de novembre, el Cementeri obrirà de 9 a 13 hores, en horari matinal, i a les vesprades estarà tancat.

A partir de divendres que ve dia 6, la instal·lació obrirà les seues portes en la franja horària habitual, és a dir, de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 15 a 17 hores, i els diumenges, de 10 a 13 hores. Els dilluns, la dependència es mantindrà tancada.

Des de l’Ajuntament d’Almussafes s’informa els veïns que diumenge que ve dia 1 de novembre, i tal com es ve celebrant des de fa tres dècades, l’eucaristia en memòria dels Fidels Difunts s’oficiarà, per part del rector, Miquel Martínez, a les 12 hores en el mateix Cementeri.

Els visitants que durant estos dies s’acosten fins a l’esmentada infraestructura pública es trobaran amb algunes novetats que l’executiu local ha escomés des del passat estiu, com les noves sepultures, les obres de les quals estan pràcticament finalitzades, la porta d’emergència, instal·lada el passat mes de juliol, i la millora de les jardineres de l’entrada del recinte, entre altres.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada