Cullera repara un departament del cementeri davant el perill d’enfonsament

Cullera repara un departament del cementeri davant el perill d’enfonsament

cementeri-cullera-arbreLa regidoria de Cementeri de Cullera ha realitzat diverses millores en el camp sant de la localitat. La de major envergadura ha consistit en la reparació dels sostres d’un bloc de nínxols situat en la part vella que dóna a la muntanya.

Segons ha explicat el regidor, Salva Tortajada, la deterioració de la coberta amenaçava amb la solsida del departament pel qual s’ha actuat d’urgència. Concretament, el sostre presentava forats, conseqüència molts d’ells d’actes vandàlics, i fins i tot hi havia una olivera sobre el mateix, que ha sigut retirada.

Esta actuació s’emmarca dins d’un pla de millores que s’ha executat durant les últimes setmanes amb la intenció de solucionar deficiències i deixar a punt el cementeri per a la celebració de la festivitat de Tots Sants este diumenge.

En eixe sentit, s’ha condicionat tant l’interior com l’exterior del cementeri, realitzat labors de pintura, reposició de paviment i jardineria. El regidor Tortajada i l’alcalde, Jordi Mayor, han supervisat hui en primera persona els treballs que està realitzant l’àrea de Serveis Exteriors així com les obres de construcció de nous nínxols que avancen a bon ritme.

Autobús gratuït
D’altra banda, per a facilitar l’accés al cementeri durant el cap de setmana vinent, el consistori posarà a la disposició dels veïns un autobús gratuït que farà el recorregut des de la platja fins al camp sant, realitzant les parades habituals de l’urbà.

El servici en sentit platja-cementeri s’iniciarà a les 8.50 hores i es perllongarà fins a les 17.50 mentre que en sentit invers el primer autocar eixirà a les 9.15 hores i l’últim a les 18.15 hores.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.