Cullera llançarà una App per a fomentar la participació ciutadana

Cullera llançarà una App per a fomentar la participació ciutadana

Cullera llançarà en el mes de novembre una nova aplicació mòbil que permetrà als veïns enviar directament des dels seus cel·lulars o tablets a l’ajuntament qualsevol classe d’incidència en l’equipament urbà. Gàcies a esta prestació els problemes i desperfectes en la via pública seran molt més fàcils de notificar, la qual cosa agilitarà la seua solució.

La població serà pionera en la Ribera en este tipus d’iniciatives, encaminades a fomentar la participació ciutadana i a convertir el municipi en una ciutat intel·ligent (smart city), segons ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Laura Simó.

L’aplicació podrà descarregar-se en l’Apple Store en els dispositius iOS (Apple) i en la Play Store per al sistema operatiu Android.

El seu ús serà transversal, ja que implicarà a diverses regidories. En eixe sentit, a més de notificar problemes en l’equipament urbà, els usuaris també podran participar en enquestes plantejades per l’ajuntament, rebre notícies i consultar l’agenda local.

El sistema de notificació de l’app, que serà de descàrrega gratuïta, és fàcil i intuïtiu. Es podrà seleccionar una categoria i tipus d’incidència i a través de la geolocalització es detectarà automàticament la ubicació de la mateixa. El denunciant podrà realitzar una foto del problema o seleccionar-la de la seua galeria i finalment incloure un comentari.

L’àrea de gestió en línia de l’ajuntament rebrà a l’instant la notificació i engegarà el procés de resolució de la incidència.

Diferents funcions
Les categories amb les quals comptarà l’app seran, entre d’altres, carrers (paviment en mal estat, neteja viària, senyalització, clavegueram, etc.), contenidors (trencaments, falta de buidatge o brutícia), parcs i jardins, enllumenat, mobiliari urbà, recollida de fem i poda, excrements o neteja de solars. Estes seran ampliables en funció de les necessitats.

Les enquestes i consultes versaran generalment sobre temes locals encaminades a millorar els servicis. Solament es podrà enviar una contestació per usuari i cabrà l’opció que siga de forma anònima.

L’eina també podrà utilitzar-se de cara a un futur per a l’elaboració de pressupostos participatius.

Pel que fa a l’agenda, es podran consultar tant actes culturals com a esportius i socials, amb l’horari de l’activitat, lloc de la mateixa i programació d’avisos personalitzats del començament de l’esdeveniment.

També es rebran notificacions push avisant d’aspectes com ara talls de carrers o de subministraments elèctrics o qualsevol situació d’emergència.

Simó ha assenyalat que amb este pas «Cullera inicia un procés de modernització de la gestió administrativa, que en alguns casos seguix estancada en models del segle passat».

Així mateix, ha ressaltat que «és una forma de fomentar la participació ciutadana, agilitar la resolució de problemes i conéixer de més a prop l’opinió veïnal sobre determinats aspectes».

La regidora de Participació Ciutadana ha conclòs apuntant que «el nou govern vol escoltar a tots i a més posar les eines necessàries per a facilitar la comunicació entre ajuntament i veïns».

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada