L´endemà del SuecaSax_2015

L´endemà del SuecaSax_2015

Finalitzada la meravellosa experiència musical del SuecaSax_2015, un encontre internacional de saxòfon, que ha portat a Sueca intèrprets de reconegut prestigi internacional com Claude Delangle i Marie-Bernadette Charrier, a reconeguts compositors com Voro García i Alberto Posadas i la participació del grup resident FEEDBACK (Esteban Algora, Elena García i Ricard Capellino), des de l’organització només tenim paraules d’agraïment per la implicació de tots ells.

Felicitar a tots aquells compositors dels quals tambè s’han estrenat obres d’un gran nivell compositiu com l’Alessandro Perini, José Miguel Fernández, José Miguel Fayos-Jordán, José Luis Escrivà,..i com no, als alumnes, vinguts de tot arreu, pel seu entusiasme i interès.

Des de l’organització volem fer palès el nostre agraïment a Vicent Baldoví, Sari Lahosa i l’equip de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca que han confiat en aquest projecte des de el primer moment i ens ha donat tot el suport, sense el qual SuecaSax no seria possible.

La fantàstica acollida i les bones crítiques rebudes en aquesta edició, ens encoratja a treballar des de ja en l’edició de 2016 per tal de consolidar una cita més en el nodrit calendari cultural del poble de Sueca.

Gràcies a tothom.

SuecaSax


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada