La XXXII Volta a Peu de Cullera reunirà a 1500 corredors el diumenge

La XXXII Volta a Peu de Cullera reunirà a 1500 corredors el diumenge

La XXXII edició de la Volta a Peu de Cullera se celebra este diumenge amb un increment en la participació dels corredors respecte a l’any passat. Després del tancament de la inscripció, 1450 corredors disputaran una prova de llarga tradició i que congrega a gents de totes les edats en una jornada esportiva popular.

La carrera s’iniciarà a les 10 hores del matí en els Jardins del Mercat Municipal i comptarà amb un recorregut de 12,7 quilòmetres aproximadament. Prèviament, a les 8 s’iniciarà el repartiment de dorsals.

Les categories en les quals es podrà participar són Junior, Promesa, Sénior, Veterans A, Veterans B, i Veterans C.

El traçat discorrerà fins a la plaça d’Andrés Piles i des d’allí es dirigirà al passeig marítim. Després de recórrer-lo, arribarà fins al Sicània, continuarà cap al Far i després es desviarà pel primer Collao fins a arribar a la urbanització de Bonavista. Des d’este punt anirà pel Raval i tornarà a enfilar-se cap al Passeig Doctor Alemany, on conclourà.

Posteriorment, es procedirà al lliurament de premis per part de les autoritats municipals, amb la presència de l’alcalde, Jordi Mayor, i el regidor d’Esports, Javier Cerveró.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.