Dani Miquel i Elena Goig, en el programa d’animació lectora d’Almussafes

Dani Miquel i Elena Goig, en el programa d’animació lectora d’Almussafes

Amb el volum de poesia infantil de l’autor Dani Miquel i il·lustrat per Aitana Bernabé ”Poema al sol i la lluna”, la biblioteca pública d’Almussafes estrena la nova temporada del programa municipal d’animació lectora amb què es defén la pervivència de la literatura popular i suposa tot un desafiament d’acostament dels xiquets de la localitat al llibre i a la lectura, com a part fonamental de la seua educació.

A partir de les 17 hores de divendres que ve dia 23, Elena Goig de Murta Animacions divertirà als més xicotets amb una animació d’un llibre ple de cançons infantils i dissenyat per a escoltar, llegir i mirar. Durant una hora, aproximadament, els xiquets participants podran disfrutar de l’esmentada activitat, plantejada com una alternativa a l’oci tradicional, en la que podran descobrir cançons i refranys populars valencians.

El projecte d’animació es va crear l’any 2005 i després d’una dècada de desenrotllament s’ha consolidat com a part imprescindible de l’oferta d’activitats que es convoca amb una periodicitat bimensual des de la Biblioteca Pública. “La finalitat és la motivació a la lectura i el desenrotllament de la capacitat d’atenció dels nostres xiquets”, explica la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

La gran acollida del programa, que s’oferix gratuïtament, ha sigut una constant des de la seua posada en funcionament, ja que centenars de xiquets han despertat els seus desitjos cap a la lectura i altres han refermat els seus hàbits lectors ja existents gràcies a esta activitat periòdica.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.