Compromís per Almussafes afirma que l’atur puja a Almussafes des que governa el PSOE

Compromís per Almussafes afirma que l’atur puja a Almussafes des que governa el PSOE

L’atur creix un 5.86% des que governa Toni González, arribant a les 596 persones en setembre, 33 persones més que en juny quant els socialistes accediren a l’alcaldia; tot açò mentre el nivell de contractacions és major respecte a anys anteriors durant el mateix període i mentre l’atur baixa en 15.800 persones a nivell autonòmic.

Des de Compromís per Almussafes lamentem que l’actual equip de govern dirigit per Toni González no sàpiga utilitzar les eines que va heretar de Compromís, com ara el pla estratègic de foment de l’ocupació, dotat amb 450.000€ per al present any.

A més a més, encara avui no entenem quina ha estat la necessitat real per al fitxatge estrella d’una assessora per a l’Alcaldia amb un sou brut anual de més de 43.000 euros, que junt amb el sou de l’Alcalde suposen 12.000 euros més a l’any en sous polítics que quant governava Compromís. Pensem que aquesta contractació no ha repercutit ni directa ni indirectament sobre el nombre d’aturats al poble.

Per tot açò instem a l’actual Alcalde, Toni González i al seu equip de govern a que es pose a treballar ja pels aturats d’Almussafes i deixe de banda la política propagandística que fa des dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament, mitjans que cal recordar que son públics i deurien d’estar al servei de tots els ciutadans i no per a la seua promoció personal.

Compromís per Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.