El govern de Cullera limita la ‘Full I Can Triathlon Gandia’ “per evitar el caos viari de l’any passat”

El govern de Cullera limita la ‘Full I Can Triathlon Gandia’ “per evitar el caos viari de l’any passat”

cartell-marxa-solidaria-cullera-peruLa ciutat de Cullera acollirà este diumenge 18 d’octubre una nova edició de la II ‘Full I Can Triathlon Gandia’ i la ‘Half I Can Triathlon Gandia’ entre les 07.30 i 17.30 hores, aproximadament. Per a evitar el caos de tràfic generat l’any passat, quan pràcticament totes les entrades i eixides de la ciutat van quedar bloquejades, en esta ocasió el consistori ha imposat a l’organització una restricció de la competició que no entrarà en la ciutat i es limitarà a determinades parts del terme municipal.

Concretament, la prova afectarà la carretera provincial CV-605, coneguda com a carretera del Brosquil o Camí Reial, fins al punt de gir dels ciclistes situat entre el Camí del Mig i l’Assegador de la Torre de la CV-605.

Està previst per l’organització un encreuament controlat de la CV-605 a l’altura del Camí dels Borrons per a donar accés a la pedania del Brosquil i a la resta de zones perifèriques, incloses les urbanitzacions del Silencio i el Dorado.

Per açò, les alternatives per al tràfic que es dirigisquen o pretenguen eixir de les citades zones són per a l’accés:
1r- Prendre la N-332, amb direcció a Favara, realitzar en eixa població un canvi de 180º i accedir al Camí de l’Arxipel, Camí dels Borrons i travessar la CV-605 amb direcció a la pedania del Brosquil.

2n- Prendre el Camí de l’Arròs fins al Camí de l’Arxipel, girant a l’esquerra per a prendre el Camí dels Borrons i travessar la CV-605 fins a la pedania del Brosquil.

En sentit d’eixida d’estes urbanitzacions, es pot efectuar al revés.

Els accessos al Camí del Lel, Entrada de les Vidales, s’hauran d’efectuar necessàriament per la pedania del Brosquil. Estos no tindran accés a la CV-605.

Els camins que no tindran accés ni eixida en les hores de l’esdeveniment, per estar totalment tallada la CV-605, són l’Assegador de les Rabasades, l’Assegador de la Torre, l’Entrada de Monrostro, l’Entrada de l’Estudiant, el Camí de la Moleta, el Camí del Pont Trencat i l’Entrada del Piló.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.