La regidora almussafenya Davinia Calatayud es proclama subcampiona d’Espanya de pesca a Fortaleny

La regidora almussafenya Davinia Calatayud es proclama subcampiona d’Espanya de pesca a Fortaleny

davinia-calatayud-subcampiona-2015L’esport almussafeny segueix donant alegries a la localitat. El cap de setmana passat, Davinia Calatayud, integrant del Club de Pescadors ‘La Molinà’, va aconseguir el subcampionat d’Espanya de Pesca femení en la competició desenvolupada el divendres 9 i el dissabte 10 d’octubre en el riu Xúquer al seu pas pel municipi de Fortaleny.

En aquest torneig, que es va estructurar en tres mànegues de tres hores cadascuna, Calatayud va empatar amb punts amb la vencedora, la manxega Laura Zapardiel, per la qual cosa la primera posició la van decidir els quilograms de peix arreplegats.

Zapardiel va aconseguir 37.880 kg mentre que la valenciana va haver de conformar-se amb 27.710 kg. Per darrere es va col·locar Isabel Rodríguez, de l’equip extremeny, que amb 7 punts i 33.070 kg es va quedar amb el tercer lloc.

Malgrat no poder classificar-se per al Mundial per no haver aconseguit el liderat, gràcies a aquesta magnífica posició, la també regidora de Joventut, Consum i Dona de la localitat obté l’ascens a l’alta competició nacional en aquesta disciplina esportiva, per la qual cosa se sent “molt satisfeta amb aquest resultat, que em permetrà mesurar-me amb pescadores d’un nivell molt gran”.

Per comunitats, l’equip valencià, integrat per la pròpia Davinia, Ornella Tosta, Mari Carmen Puchades, Mariví Martí, Nuria Mallada i Vicenta Sanz, va aconseguir la primera plaça amb 42 punts, imposant-se a la federació catalana i a l’andalusa, que van quedar segona i tercera, respectivament.

“Els esportistes d’Almussafes no deixen de sorprendre’ns mai. Tenim grans campions que dia a dia ens demostren que amb esforç és possible aconseguir les metes. Davinia és un bon exemple d’aquest treball constant que porta al cim i és un orgull treballar amb ella en l’equip de govern municipal”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada