Campanya de sensibilització per a la replegada d’excrements dels gossos en Fortaleny

Campanya de sensibilització per a la replegada d’excrements dels gossos en Fortaleny

Des de l’Ajuntament de Fortaleny llancem la campanya “La teua obligació, la nostra necessitat” amb l’objectiu de reduir els residus que deixen al carrer alguns propietaris de gossos a la localitat.

Ja fa 2 mesos que en xarxes socials l’ajuntament va iniciar mesures per a conscienciar als usuaris de la importància que té l’arreplegada dels excrements del nostres millors amics, amb missatges com “No són objectes perduts”, “Keep calm and recull-la t’ho agrairem tots” o “Si no vols que t’arrepleguen la butxaca, arreplega-la!”, són exemples dels missatges que s’han llançat amb molt d’èxit i recolzament per part dels seguidors tant en Facebook com a Twitter.

Aquesta acció te com a prioritat millorar la convivència dels veïns i veïnes, afavorir una imatge neta dels carrers al municipi, i reduir les possibles malalties que produeixen aquestes deixalles, ja que generen la proliferació de bacteris d’anyins i atrauen insectes molestos per a la població.

Com a punt d’inflexió s’ha pres la decisió de realitzar un nou moviment més actiu empaperant els locals comercials del poble amb pancartes com el títol principal nombrat al principi de la noticia. Recolzant aquesta acció s’obsequiarà als veïns propietaris de gossos amb un os equipat amb 40 bosses preparat per a portar-se en la corretja de l’animal.

Compartiu!!! Des de el dia 13 d’Octubre ha partir de les nou del matí.

Ajuntament de Fortaleny


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.