200 persones participen a Almussafes en el primer sopar Festa Estellés

200 persones participen a Almussafes en el primer sopar Festa Estellés

El passat dissabte 10 d’octubre es va celebrar en l’esplanada del Centre Cultural d’Almussafes el I Sopar Homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés, una iniciativa que va superar les expectatives prèvies de l’entitat organitzadora, el Grup Poètic Argila de l’Aire.

sopar-estelles-almussafes-2015-2Finalment, foren dues-centes les persones que es van donar cita en aquest emplaçament per al desenvolupament d’aquest esdeveniment emmarcat en els actes de commemoració del 9 d’octubre, el doble del previst inicialment. Entre ells, autoritats locals, associacions, amants de la poesia i veïns en general.

sopar-estelles-almussafes-2015-3El sopar de baix braç en la qual es va rendir tribut a Estellés, va començar a les 21:30h i després del mateix els assistents van gaudir d’una Jam Poètica oberta a tots. L’Institut d’Educació Secundària d’Almussafes va participar activament en aquesta iniciativa, en la qual alguns dels seus professors van involucrar als seus alumnes en la lectura de diversos versos com a part dels continguts de l’assignatura de Literatura.

A més, els comensals van comptar amb l’actuació dels cantautors Iván Brull, Tomás de los Santos, Joan Carles Orts i Lena Christ. Per a la presidenta d’Argila de l’Aire, Mari Carmen Saez, “es tractava de gaudir de la poesia, la música i la bona companyia”.

“Va ser una trobada que es va caracteritzar pel bon ambient, una gran idea d’Argila de l’Aire per a promocionar la cultura valenciana en la població d’una manera molt familiar.

“Des de l’executiu brindem tot el nostre suport a este tipus d’iniciatives, impulsades per les nostres associacions i que doten d’una major qualitat la programació que es coordina des de la propia regidoria”, comenta la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.