La Xala de Sueca homenatjarà Manuel Sanchis Guarner en novembre

La Xala de Sueca homenatjarà Manuel Sanchis Guarner en novembre

Com cada novembre, mes del naixement de Fuster, l’Associació cultural La Xala convoca a casa del Savi de Sueca. Diumenge 22 de Novembre a les 12.00, se celebrarà acte en memòria de Manuel Sanchis Guarner.

Aquest novembre volem honorar i reconéixer a una persona que va donar la seua vida per la nostra llengua, al filòleg, a l’historiador, aquell que contra les amenaces, els insults i les bombes, sempre va posar la raó i la voluntat d’entesa.

Diumenge 22 omplirem la casa Fuster per celebrar que som fidels al llegat de Sanchis, a la nostra tradició cultural i a la unitat del nostre idioma, sense renúncies covards. I per tal d’homenatjar-lo com cal, ens acompanyaran amics del món cultural, musical i popular d’arreu dels Països Catalans.

Després tindrem dinar popular. Sanchis Guarner, una vida de lluita per la llengua.

Associació cultural La Xala


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.