Els professors Claude Delangle i Marie-Bernadette Charrier, en el SuecaSax d’enguany

Els professors Claude Delangle i Marie-Bernadette Charrier, en el SuecaSax d’enguany

Sueca acollirà els dies vinents el segon dels encontres internacionals de saxòfon previstos durant 2015, sota el títol de SuecaSax_2015. Aquests giren entorn de master-class, conferències i concerts al voltant d’aquest instrument.

La darrera trobada que va tindre lloc els 17, 18 i 19 d’Abril es va comptar amb la presència de Claude Delangle (Saxòfon/França) com a professor-solista convidat i es realitzaren les estrenes de Voro Garcia (compositor resident), a més de les estrenes nacionals de José Miguel Fernández (Xile) i Alessandro Perini (Itàlia).
En aquesta segona trobada, els pròxims dies 23, 24 i 25 d’Octubre, està prevista la participació de la professora-solista de saxòfon Marie-Bernadette Charrier (França) que junt amb el compositor Alberto Posadas formen part de la proposta formativa/artística d’aquest encontre.

A banda de les classes formatives de saxòfon, hi haurà un concert previst el dissabte 24 d’Octubre de 2015, a les 20.00 h, en el C.M “Bernat i Baldoví” de Sueca (d’entrada gratuïta) a càrrec de Marie-Bernadette Charrier (França), el grup resident FEEDBACK (Ricard Capellino_saxòfons, Esteban Algora_acordió i Elena García_contrabaix) i els alumnes de saxòfon d’aquest primer SuecaSax_2015.

Sota el títol de “Estances” tindrà lloc les estrenes absolutes dels compositors Alberto Posadas, José Miguel Fayos-Jordán i José Luis Escrivà, completant el programa obres d’Stefano Scodanibbio i Mauricio Sotelo.
A més el dia 25, al matí, el compositor Alberto Posadas, impartirà una conferència entorn de la seva música per a saxòfon amb la col·laboració de l’intèrpret Ricard Capellino.

Aquests encontres estan organitzats per SuecaSax/FEEDBACK i patrocinats per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca.

SuecaSax

Fotografia de Marie-Bernadette Charrier del web d’Henri Selmer, París.


 

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada