Albalat, Polinyà i Riola es reuneixen amb la nova diputada d’Inclusió Social

Albalat, Polinyà i Riola es reuneixen amb la nova diputada d’Inclusió Social

La diputada d’Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, s’ha reunit amb els alcaldes Óscar Navarro, de Polinyà del Xúquer, Felip Hernandis, d’Albalat de la Ribera, Judith Capellino, de Riola, i Víctor Mansanet, de Simat de la Valldigna, per a tindre en compte la situació dels seus pobles en previsió als pressupostos de 2016.

Pérez Garijo els ha informat en aquesta presa de contacte de quin és l’objectiu de l’àrea que encapçala en la nova Diputació i que arreplega les demandes dels alcaldes, com és la falta de persones en serveis socials o els bancs d’aliments que no estan subvencionats.

La diputada d’Inclusió Social ha dit que les demandes dels alcaldes en aquesta matèria ja vénen de fa temps, ja que molts d’ells eren alcaldes fa anys, i es tindrà en compte per a fer els pressupostos de l’any que ve perquè la inclusió social siga un fet factible.

DiVal


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.