Almussafes presenta els set projectes d’inversions financerament sostenibles de la Diputació

Almussafes presenta els set projectes d’inversions financerament sostenibles de la Diputació

L’equip de govern d’Almussafes ja ha acordat les accions que es duran a terme amb els 313.734€ que li corresponen al consistori del superàvit que la Diputació de València va a distribuir entre els municipis de la província. Mitjançant resolució d’Alcaldia, s’ha traslladat al citat organisme la sol·licitud amb la llista d’accions que es desenvoluparan i el seu cost aproximat. En tots els casos, tal com es reflecteix en les bases reguladores de la concessió d’aquestes ajudes, es tracta d’inversions financerament sostenibles.

Després d’estudiar diferents opcions, l’executiu municipal encapçalat per Toni González ha decidit dedicar la subvenció a set projectes diferents que s’aniran iniciant gradualment, durant els pròxims mesos. La primera de les accions que s’escometran consistirà en l’asfaltat dels carrers Rei En Jaume, Tirant lo Blanch i Pintor Ribera, tots ells situats als voltants del parc de la Constitució i el cost total de la qual ascendeix a 27.500€. També està previst asfaltar el camí de serveis oest i millorar l’accessibilitat en les vies públiques, dues intervencions per a les quals s’han reservat 49.000€ i 65.734€, respectivament. A més, es realitzaran millores en voreres dels carrers 9 d’Octubre i Benifaió amb la col·locació de paviment de rajoles, amb un pressupost inicial de 96.000€, i en les instal·lacions esportives mitjançant connexió subterrània entre el Pavelló Cobert i les pistes poliesportives municipals, intervenció per a la qual es destinaran 17.000€.

Els jardins públics també experimentaran canvis gràcies a aquestes ajudes ja que se substituirà la xarxa de degoteig, es modificarà la rasant de les illetes i s’incorporaran noves plantes en els parcs del Pinar, la Constitució i el Pontet, una iniciativa que suposarà una inversió de 33.500€. I, finalment, seguint amb la seua aposta per l’eficiència energètica, el consistori instal·larà noves lluminàries tipus LED en part del carrer Benifaió amb els restants 25.000€. En l’actualitat, este tipus d’il·luminació ja s’ha acomés en moltes vies publiques, com són els carrers Ramón y Cajal, Mestre Medina, La Foia o Major i durant el pròxim any 2016, es continuarà efectuant aquesta intervenció fins completar tota la il·luminació del nucli urbà.

LAjuntament precisa que es compromet a aportar aquella part de l’import total de les actuacions que no cobrisca la subvenció concedida i que no haja sigut finançada d’una altra manera ja que aquestes xifres són pressupostos que poden patir modificacions quan es concreten.

“Amb aquesta distribució hem intentat abordar qüestions que crèiem prioritàries per a millorar la vida dels nostres veïns i l’aspecte dels nostres carrers, parcs i serveis públics, escoltant l’opinió dels ciutadans que són al final els que van a percebre aquestes millores i els que han de triar en què s’inverteix uns diners que els corresponen”, explica l’alcalde d’Almussafes, Toni González.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.