Crònica del CA Corriols: Ser o no ser profeta

Crònica del CA Corriols: Ser o no ser profeta

Conta la dita popular que cap persona és profeta a la seua terra. Però, aquest cap de setmana crec que ha quedat demostrat que aquesta frase pot passar ja a la història perquè el CA Corriols pot donar fe que ha vist a alguns dels seus membres volar i arrencar els llambordins (popularment adoquins) d’alguns carrers de Sueca.

corriols-carlet-setembre-2015Comencem la crònica homenatjant a aquells que decidiren apuntar-se a aquest club que vist de color de groc amb un significat claríssim i que ho demostra cada cap de setmana allà on va: felicitat, optimisme i espontaneïtat. La cursa del dissabte, celebrada a Sueca i organitzada pel club local Peus Quets, enguany complia la 28a edició i presentava dos recorreguts bastant similars: un de 10 quilòmetres i altre de 20. La majoria dels atletes que representaven al nostre club tenien un xicotet nuc a la gola pel fet de córrer a casa, amb l’alè dels seus familiars i amb la sensació que no podien fallar-los, que no podien fallar-se. I així va ser. La vesprada començava il·lusionant, amb una preciosa foto de grup on una gran quantitat de corriols deixava l’empremta fotogràfica per a la història i ensenyava al poble que aquest grup familiar de corredors augmenta dia a dia, setmana a setmana, amb la fermesa d’uns valors personals i esportius indescriptibles.

Transcorreguts uns minuts des de l’eixida que tenia lloc a un dels principals carrers de Sueca, començaven a arribar les alegries en forma de trofeus. Moha ens posava els pèls de punta en realitzar un avançament al carrer Sequial que el coronava amb la 2 posició de la general. A continuació, era Damián Salvador qui ens emocionava amb la 2a posició de la categoria de Veterans-B amb un registre estratosfèric. Poc després arribava Joan Matoses “Mato” que concloïa la cursa consolidant-se amb la 2a posició en la categoria promesa, fet que ens augura un gran futur per a ell. Possiblement, la majoria dels il·lusionats socis del club ens podíem esperar aquesta classificació però el millor estava per arribar. Paula Campillo pujava al 2n caixó del podi en la categoria Sènior Femení i ens arrancava algunes llàgrimes als presents explotant d’alegria amb la notícia. I en la cursa del 20k, Blanca Fuentes seguia acumulant trofeus en aconseguir la 2a posició en la categoria Veterans-A. Per últim, Andrea García, companya sentimental de l’incombustible “Relámpago Soler”, ens donava l’alegria d’acabar en la 3a posició de la categoria Sènior Femení. Aquests van ser els afortunats de pujar als caixons del podi, de ser els profetes a la seua terra i demostrar que impossible només és una opinió. Els altres herois aconseguiren guanyar-se a sí mateix, com el cas de Vicent Pedrós, José Sancho i Josep Fuster que aconseguien baixar de 44 minuts per primera vegada. O de Maica Rubio, una de les últimes arribar al club, i que s’ha contagiat de seguida de l’alegria que suposa passejar el color groc pels carrers de cada poble. Tots ells, en major o menor mesura, van ser profetes en la seua terra i es gitaren el dissabte amb un somriure d’orella a orella, amb la sensació d’haver complit el seu objectiu.

El diumenge, amb quasi temps per a recuperar-se, els nostres socis tenien la mirada posada en tres fronts: Paterna, Carlet i Saragossa. Fins a la capital d’Aragó, es va desplaçar Luis Ortells per a realitzar la 9a edició de la Marató de Saragossa. Amb la ferma intenció de superar el registre de 3h30’, Luis deixava a banda les últimes molèsties que arrossegava i superava el límit mental imposat, parant el rellotge en un registre de 3h22’28’’. Impressionant Luis!

Més prop, a Paterna i a Carlet, alguns dels valents del dissabte es relaxaven disputant aquestes dues curses, englobades en el Circuit de la Diputació i en el Circuit Ribera del Xúquer respectivament. Així, Damián, Nando, Miguel Ángel, Valentí, Enric, Lucas i Vicen es desplaçaven fins a Paterna per a participar en el 15k. En canvi, a Carlet ens arribaven les últimes alegries del cap de setmana: 1a posició d’Aina Pérez en la categoria cadet i millor marca personal en una cursa de 10 quilòmetres per a Sales Gutiérrez i Elena Ferrando.

Amb tota aquesta bateria d’èxits personals, sembla que la Marxa Popular d’Alcora realitzada per Ana Soler el passat dissabte es quede com un fet insignificant a la vista dels resultats, però com un objectiu més en la il·lusionant planificació d’Ana i el seu home Berni.

Dit açò queda palès que el club creix, amb il·lusió i alegria. I que creix preocupat des dels xiquets ben menuts amb la intenció de formar persones que comencen corrents 400 metres i que un dia puguen pensar en fer una marató. Eixe és el nostre èxit perquè com hem dit abans, impossible només és una opinió.

Salut, quilòmetres i a volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.