Almussafes inicia l’actualització de la base de dades d’establiments comercials

Almussafes inicia l’actualització de la base de dades d’establiments comercials

“La caducitat de bona part de la informació present en la publicació comercial, que editàrem l’any 2007 i en la que s’anunciaven de forma totalment gratuïta més de 300 botigues i professionals autonónomos, i la necessitat que el sector econòmic de la població tinga una presència activa i diària en la nostra web municipal són els dos factors que ens han portat a iniciar este projecte d’actualització, que compta amb el suport i la col·laboració directa de l’Associació d’Empresaris i Comerciants”, explica la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.

En concret, l’ajuntament distribuirà una fitxa en tots i cada un de professionals autònoms i dels establiments del nucli urbà amb llicència d’activitat comercial en actiu, que els gerents dels mateixos hauran de complimentar i entregar en el Centre Cultural d’Almussafes durant les pròximes setmanes. “Encara que de moment no sufragarem la publicació d’una nova guia comercial, sí que inclourem totes les dades demanades en una nova secció del nostre portal www.almussafes.es dedicada a les pimes, un dels grans pilars sobre els quals se sustenta la nostra economia local i que volem potenciar al màxim des de l’executiu, a través d’iniciatives i campanyes diverses de modernització”, afig l’edil.

Qüestions com el nom que identifica al comerç, el sector comercial al qual pertany, els telèfons de contacte, el seu horari d’obertura, la seua presència en Internet a través de la web o de xarxes socials com Facebook i el seu correu electrònic, entre altres, apareixen reflectides en les fitxes distribuïdes. La informació recopilada servirà per a distribuir cada formulari en el seu corresponent sector empresarial i, al seu torn, per a facilitar la busca de cada comerç per orde alfabètic.

En esta línia de promoció, revitalització i millora de la imatge del sector comercial local, política que es va a impulsar de manera directa des de la recentment creada Regidoria de Comerç, el calendari municipal que anualment edita l’ajuntament incorporarà, l’any que ve 2016, diverses pàgines dedicades a les pimes, en les que s’anunciaran, sense cap cost, els diferents negocis amb el seu telèfon de contacte corresponent. “La gran varietat de servicis que tenim al nostre abast sense eixir del nucli urbà requerix d’iniciatives de comunicació i difusió com les citades”, conclou Calatayud, qui anima al sector comercial i empresarial d’Almussafes a sumar-se a este projecte.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.