Aida Máñez exposa a Sueca ‘La dona d’aigua’

Aida Máñez exposa a Sueca ‘La dona d’aigua’

aida-manyezEl passat dijous s’inaugurà a l’Espai Moret de la Sala d’exposicions Els Porxets de Sueca La dona d’aigua, un treball de l’artista multidisciplinar suecana, Aida Mañez.

Com fa pensar el mateix lema, l’aigua és l’element protagonista de l’exposició fotogràfica que acull vora una vintena d’obres. A banda de fotografies, hi ha també una instal·lació i una xicoteta mostra de dibuix.

Segons que ha explicat l’autora, aquesta mostra tracta de resumir els darrers 10 anys de la vida nòmada de l’artista, des que va començar els estudis en la Facultat de Belles Arts d’Altea fins a dia de hui.

La dona d’aigua és per a Mañez un concepte ampli resultat de l’evolució personal de l’artista des que va fer la darrera exposició amb el nom de La dona arbre. L’artista explica que el concepte compren la bellesa i la gràcia d’allò femení i també el contrast anímic. “L’aigua reflecteix tot això. És font de vida com la dona i després és tan versàtil com aquest contrast anímic. D’una banda, hi ha la pau i la tranquilitat d’un llac dalt la muntanya i d’altra l’agressivitat i la inquietud d’una mar moguda” ha afegit l’autora.

En la seua explicació, Mañez ha remarcat també que l’aigua sempre ha estat una font d’inspiració per ella i alhora també ha assegurat que enten la natura com una gran mestra. En este sentit, l’artista ha assenyalat que “la natura és la verdadera autora d’aquestes obres i l’artista només és un canal per on ella flueix”.

A la inauguració va assistir l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i una gran representació de la corporació municipal, així com un gran nombre de persones, familiars i amics de l’artista i altres veïns del municipi.

L’exposició podrà visitar-se fins el proper diumenge 4 d’octubre.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.