Peus-Quets presenta la seua 28ena Volta a Peu a Sueca Memorial Vicent Renart

Peus-Quets presenta la seua 28ena Volta a Peu a Sueca Memorial Vicent Renart

cartell-volta-peu-sueca-2015Ahir dimecres 16 de Setembre a les 12:30 del migdia i al Saló d’ Actes de l’ Ajuntament de Sueca, el Club de Córrer Peus-Quets ha presentat al Consistori i a la premsa local la seua XXVIIIª Volta a Peu, “Memorial Vicent Renart” que es correrà el 26 de Setembre de 2015.

Toni Llopis, Director de Carrera, en presència de l´Alcaldessa Raquel Tamarit i el Regidor d’ esports Vicent Baldoví, en la exposició de l’ esdeveniment, ha divulgat a la premsa els trets més importants que la Volta a Peu a Sueca d’ enguany comporta. A saber, la tendència dels circuits consolidats en voltes a peu a oferir dos distancies al mateix temps, com son els nostres 10K i 20K, el kilometratge fidedigne del recorregut mesurat amb roda topogràfica i uns canvis en el traçat del 20K evitant la aglomeració en meta dels que acaben els 10000 i els que van a per els 20000.

Toni Llopis ha agraït l’ esforç de l’ Ajuntament en esta nova edició del Memorial Vicent Renart i la implicació desinteressada de tots els voluntaris disposats a ajudar eixe dia, fent a modo d’ acomiadament unes precisions  sobre els trofeus elaborats amb gres, ideats pel President Ramón Monjo on els dos guardons principals descansen sobre la lletra “S” de Sueca en al·legoria al suport que la capital de la Ribera Baixa brinda a l’ esport

El Regidor d’ esports, Vicent Baldoví  ha aplaudit la feina feta per Peus-Quets i ha donat les gràcies al Club per publicitar i portar any rere any, alt, fort i lluny el nom de Sueca.

Joanjo Presència
Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.