Reclam Editorial presenta demà contes de Josep Franco dins l’off-MIM

Reclam Editorial presenta demà contes de Josep Franco dins l’off-MIM

Mentre als arrossars de la capital de la Ribera Baixa les màquines treballen per collir els grans d’arròs, a la ciutat ja s’aprecia l’ambient teatral que tots els anys per aquestes dates impregna els carrers de Sueca, doncs ja està ací la 26ª edició de la Mostra Internacional de Mim, que enguany compta amb la gran novetat de la direcció de Joan Santacreu, qui ha rebut amb una gran il·lusió el llegat d’Abel Guarinos, qui és considerat alma mater d’aquesta mostra.

En la present edició del Festival de teatre gestual els espectadors podran gaudir de més de 25 companyies teatrals professionals i més de mig centenar d’espectacles dins dels quals hi haurà 6 estrenes absolutes i més de 20 espectacles podran gaudir-se pels carrers de Sueca.

Amb el suport del MIM, i de forma conjunta, es ve desenvolupant el OFF-MIM, que enguany serà inaugurat amb la presentació de Reclam Editorial, el dijous 17 de setembre, a les 19.00 h a la Biblioteca Municipal de Sueca. La jove editorial realitzarà la posada en escena de tots els llibres que fins al moment han vist la llum, comptant amb la presència d’alguns dels escriptors i il·lustradors que s’han embarcat en aquesta aventura editorial.

Es posarà especial èmfasi en la presentació de les obres de l’escriptor local Josep Franco, Boca de rap, la granota que tot ho sap i Carbonet, l’ànec que volia ser poeta, on de segur tots els assistents gaudiran, de la mà de Josep Franco i des de les cadires de la biblioteca, d’un recorregut idíl·lic a través de l’Albufera i els seus bells paratges.

Reclam Editorial es complau a convidar a totes aquelles persones que vulguen acompanyar-los en tal especial esdeveniment.

Reclam Editorial


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.