Jornades gastronòmiques en el X aniversario del restaurant La Granja de Sueca

Jornades gastronòmiques en el X aniversario del restaurant La Granja de Sueca

L’establiment hostaler que dirigeix el suecà Adolfo Cuquerella ha preparat unes jornades gastronòmiques amb motiu del X Aniversari. Seran els dies 18, 19 i 20 d’aquest mes, distribuint l’oferta gastronòmica en dinars i sopars. Per a Adolfo, “en estos deu anys hem tractat de consolidar una proposta culinària que, sense renunciar als plats tradicionals de cullera, apostar per un doble vessant: la qualitat en els materials i l’honradesa en la presentació dels plats”.

Així, en deu anys el restaurant La Granja ha desenvolupat una magnífica carta d’arrossos secs, caldosos, melosos i al forn, amb una carta d’entrants sòbria i equilibrada, on les entrades anaren mostrats sense embuts ni artificis: “Un calamar és un calamar, una anxova és una anxova i un pernil ibèric és açò, un pernil ibèric ben tallat”, assenyala Cuquerella.

Per a la proposta de les jornades gastronòmiques, les entrades seran els reis de la carta: el calamar a la romana, els escamarlans (cigalites) saltejades i el pernil ibèric recentment tallat, juntament amb les anxoves del Cantàbric. Per al sopar, una novetat a triar. L’entrecotte de bou Angus o el tall d’emperador a la planxa amb la seua guarnició. Les postres clàssiques, com sempre. I com sempre esperats. Flam de carabassa, mimós de xocolata o el mousse de formatge fresc.

Per a beure, en la línia d’eixida, una cervesa Warsteiner, seguida del suculent Terras Gaudas, en vi blanc i un criança Sierra Cantàbria, dels Cellers Eguren. El colofó ho posa la família Juve & Camps, amb un dels seus caves especials. Enhorabona a aquesta popular família de restauradors, que a poc a poc es van obrint camí en el difícil sector de la gastronomia valenciana.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.