L’Ajuntament de Cullera neteja els barrancs davant la temporada de pluges

L’Ajuntament de Cullera neteja els barrancs davant la temporada de pluges

L’Ajuntament de Cullera està desenvolupant estos dies un pla integral de neteja dels barrancs de la localitat abans que finalitze l’estiu i de cara a la temporada de pluges.

neteja-barrancs-cullera-2015-2La regidoria de Serveis Exteriors que dirigix Salva Tortajada va iniciar la setmana passada l’adequació dels barrancs de la zona urbana, que servixen per desaiguar la muntanya, des de la Bellotera (en el barri del Raval) fins a les Revoltes del Castell.

Esta part ja s’ha completat i els operaris ja han començat a desenvolupar la feina en l’altra part de la muntanya, la que mira al mar. Concretament, este dijous s’ha procedit a la neteja del barranc de l’Edén Santa Marta i en les pròximes jornades s’actuarà sobre la resta de zones.

Encara que la neteja de barrancs s’ha realitzat de forma habitual a Cullera, enguany la contractació de personal extra gràcies al Pla d’Ocupació Conjunt permetrà completar la neteja de totes les torrenteres de la ciutat.

L’objectiu és deixar-les a punt en previsió d’episodis de fortes pluges, de manera que es facilite l’eixida d’aigua de la muntanya i les zones residencials properes es vegen el menys afectades possible en cas d’avingudes.

Els treballadors han retirat tones de deixalles i vegetació que podria haver entorpit la circulació de les aigües.

Séquies i escorrenties
D’altra banda, Tortajada també ha demanat al Sindicat de Regs que netege els vessaments i séquies del terme municipal per a facilitar l’eixida d’aigües si fóra necessari.

Les primeres actuacions per a deixar nets els barrancs es van iniciar els passats mesos de juny i juliol i ara se’ls ha donat continuïtat.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.