Convoquen un curs sobre bioconstrucció des de l’Agència Energètica de la Ribera

Convoquen un curs sobre bioconstrucció des de l’Agència Energètica de la Ribera

L’Agència Energètica de la Ribera organitza un nou curs per al mes de setembre sobre eficiència energètica i bioconstrucció en la rehabilitació energètica d’eficis existents. Està orientat a joves de 35 anys i obert a totes les persones interessades.

Es donaran a conèixer els fonaments bàsics de la bioconstrucció, mostrant exemples d’edificacions d’alta eficiència energètica construïdes baix aquesta disciplina. Així mateix s’aprofundirà en el coneixement de tècniques i materials utilitzats en bioconstrucció, amb especial atenció al BTC (bloc de terra comprimida) i a la palla.

El curs està adreçat a arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, enginyers tècnics, tècnics de formació professional, estudiants universitaris i de cicles formatius i a professionals relacionats amb el sector de la construcció. S’impartirà a Sueca, a l’edifici de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Contingut
Jornada 1: Introducció a la bioconstrucció. Aplicació a la rehabilitació energètica d’edificis.
Jornada 2: Materiales y tècniques utilitzades en la bioconstrucció.
Jornada 3: Exemples d’alta eficiència – Casa pasiva amb bloc de terra comprimida (BTC). Altres.
Jornada 4: Exemples d’alta eficiència – Casa pasiva amb palla.

Dates i horari
Del 14 al 17 de setembre de 2015.
Horari: de 8:30h a 14:45h.
Preu: 20 €.
Inscripcions i informació en la seu de la la Mancomunitat de la Ribera Baixa a a través de la web.

AER


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.