Jordi Peidro presenta al Perelló la novel·la negra ‘La herencia del mar’

Jordi Peidro presenta al Perelló la novel·la negra ‘La herencia del mar’

El polifacètic alcoià Jordi Peidro i el catedràtic d’història suecà establit en la capital de l’Alcoià, Paco Blay, presentaran a les 19 hores de demà, dijous, en la Biblioteca del Perelló el llibre La herencia del mar (editada en Els vents del Mediterrani), signada pel primer d’ells amb el pseudònim de Melchor Mombo.

Es tracta d’una novel·la negra la trama de la qual arranca de “una troballa macabra” al Mareny i a discorre en la costa de Sueca a través de 300 pàgines.

El volum es troba editat en tots els formats disponibles en l’actualitat, tant en paper imprés com en eBook. Peidro és un artista que ha treballat com a il·lustrador, guionista i escriptor. Nascut en 1965, va estudiar Dibuix Publicitari en l’Escola d’Art i Disseny d’Alcoi.

Ha treballat com a director artístic de l’Oceanogràfic de València i en Terra Natura. A més, ha col·laborat amb la companyia de teatre La ependent i il·lustrat la novel·la juvenil Malsons. En el terreny cinematogràfic fou guionista del curtmetratge Rufino, d’Octavi Masià, que va ser nominat per als premis Goya.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.