Almussafes mantindrà els 75.000 euros per a beques de menjador escolar

Almussafes mantindrà els 75.000 euros per a beques de menjador escolar

L’Ajuntament d’Almussafes, a través del Departament de Benestar Social, ha publicat les bases de la convocatòria de beques de menjador escolar per al curs 2015-2016, amb les quals pretén ajudar a les famílies amb menys recursos econòmics, fer possible la conciliació entre la vida familiar i la laboral i garantir l’alimentació adequada, l’atenció, el benestar i l’educació dels alumnes. Segons consta en aquestes bases, accessibles per a tots en la pàgina web del consistori, podran accedir a les ajudes els pares i tutors legals que tinguen al seu càrrec menors escolaritzats en centres educatius de la localitat en els nivells de segon cicle d’Educació Infantil i en Educació Primària, que hagen sol·licitat l’ajuda de menjador escolar de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i que es troben empadronats a Almussafes com a mínim dos anys.

Les sol·licituds podran presentar-se en el Registre General de l’Ajuntament d’Almussafes entre el 24 d’agost i el 10 de setembre i hauran d’anar acompanyades de l’acreditació de la identitat del sol·licitant, la del menor i la seua unitat familiar, el llibre de família i el justificant de la sol·licitud de beca de menjador de la Conselleria d’Educació. Així mateix, els interessats hauran d’aportar còpia dels rebuts d’aigua i llum de l’habitatge a nom dels sol·licitants amb una antiguitat mínima de quatre mesos a la data de presentació de la sol·licitud. Quedaran excloses del procés aquelles persones que hagen resultat beneficiàries de l’ajuda atorgada per la Generalitat Valenciana.

Pel que fa a la quantia concedida a cada alumne, aquesta variarà en funció dels diversos paràmetres establits per l’ajuntament, que contemplen aspectes com la renda i el nombre de membres que componen la unitat familiar. Tindran com a límit màxim, això sí, la menor de les subvencions atorgades per mitjà de la convocatòria de la Conselleria d’Educació, que vindrà determinada pel preu del menjador establit i pel nombre de dies del servei segons el calendari escolar. La concessió de l’ajuda, expliquen des del departament de Benestar Social, obliga a l’assistència amb regularitat al menjador i al pagament de la diferència entre la quantitat subvencionada i el cost real.

Per a aquesta qüestió, hi ha reservats en els pressupostos municipals d’enguany un total de 75.000€ €. El nou equip de govern, encapçalat per Toni González, estudia en aquests moments com quedaran establides aquestes beques de cara a l’exercici 2016, encara que el propi alcalde assegura que va a “mantenir aquesta línia d’ajudes perquè la nostra prioritat és ajudar a aquells que per les seues circumstàncies no poden fer front a aquestes despeses, tan necessàries per als joves i, en conseqüència, per a totes les seues famílies”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.