El PSPV-PSOE de Corbera portarà a Ple una moció per la recuperació del pont de Fortaleny

El PSPV-PSOE de Corbera portarà a Ple una moció per la recuperació del pont de Fortaleny

El Partit Socialista de Corbera presentarà una moció en el pròxim ple del mes de setembre per demanar a les institucions corresponents la recuperació del pont de Fortaleny. Així ho ha expressat el portaveu socialista al consistori corberà, Josué Palomares, que ha afirmat que “confie en la capacitat dels òrgans competents per a recuperar-lo, però és molt evident que el pont de ferro necessita una actuació ràpida a causa del seu nivell de deteriorament”. Així mateix, per a Palomares seria una llàstima abandonar a la seua sort el pont ja que “és una infraestructura que tots hem utilitzat alguna vegada i forma part de la nostra història”.

A més, el regidor socialista també ha volgut expressar el seu reconeixement “a tots els col·lectius” que estan treballant per exigir les millores necessàries i que s’agrupen entorn a la Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny.

D’altra banda, els socialistes afirmen que rehabilitat el pont “és una instal·lació molt adequada per a tots aquells que vulguen anar amb bicicleta, eixir a córrer o, simplement, passejar”. No obstant això, assenyalen que per la seua situació actual “és perillós que siga utilitzat i és per això pel que cal actuar ja”.

En aquest sentit, la moció socialista insta a reconèixer la tasca que s’està realitzant des de la Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny i, concretament, des del Voluntariat Mediambiental de Corbera en aquesta matèria i a sol·licitar a les institucions pertinents major agilitat per aconseguir la rehabilitació, obertura i recuperació del pont de ferro.

PSPV-PSOE de Corbera

Mocions dels ajuntaments per a exigir la rehabilitació i obertura del Pont de Fortaleny

La Plataforma Pont de Ferro de Fortaleny reclama la seua rehabilitació i reobertura

Esquerra Unida de Sueca proposa denunciar a la Diputació davant Patrimoni pel pont de Fortaleny

 


 

 1. avatar
  Plataforma Pont Ferro Fortaleny 20 agost, 2015, 7:31 pm

  Per a evitar confusions i malentesos:

  El Voluntariat Mediambiental de Corbera ja va dur la moció a l’ajuntament de fa dies, la setmana passada, per tant, la moció que ara proposen ja està en l’Ajuntament.
  L’Ajuntament de Llaurí també té la moció des de fa uns dies de mans d’Amics de la Muntanya de Llaurí, que com el Voluntariat Medioambiental de Corbera també forma part de la plataforma. No estaria mal que la consensuaren entre tots els partits. Eixe és el nostre objectiu i així ho proposem.

  Fortaleny també s’ha posat en contacte amb el diputat de Carreteres, tal i com contàrem fa uns dies, i s’han afegit als objectius de la plataforma.

  Recuperar el pont és cosa de tots!

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.