Els col·legis d’advocats d’Alzira, Sueca i València assisteixen més de mil afectats per desnonaments

Els col·legis d’advocats d’Alzira, Sueca i València assisteixen més de mil afectats per desnonaments

La Diputació de València i els col·legis d’advocats d’Alzira, Sueca i València han assistit de gener a juny a un total de 1.050 afectats pels desnonaments en els municipis de la província.

La Diputació i els tres col·legis d’advocats han firmat un conveni de col·laboració per a la prestació del servici d’assessorament jurídic, mediació, intermediació i negociació sobre els préstecs i arrendaments relatius a l’habitatge habitual. Estos servicis s’oferixen als veïns dels municipis integrats en cada partit judicial que tinguen alguna problemàtica jurídica com a propietaris, usufructuaris o arrendataris d’immobles destinats a habitatge habitual.

Concretament, l’aportació provincial en estos dos primers trimestres de l’any ha sigut de 69.712 euros.

El conveni entre l’entitat provincial i l’ICAV (Il·lustre Col·lege d’Advocats de València) ascendix a 120.000 euros a l’any, i es destina la suma d’11.600 euros i de 7.825 euros anuals als col·legis d’advocats d’Alzira i Sueca, respectivament.

Els servicis són prestats gratuïtament als veïns que estiguen afectats per esta problemàtica per mitjà de la intervenció dels municipis integrats en cada un dels partits judicials.

Amb esta iniciativa, el mediador posa a disposició de les parts les tècniques i la informació necessària perquè puguen arribar a acords totals o parcials, i evitar així que necessàriament hagen de deixar en mans de l’autoritat judicial la solució total o parcial dels seus conflictes.

Dival


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.