Crònica del CA Corriols: El mar, la mar

Crònica del CA Corriols: El mar, la mar

“El mar. La mar. El mar. ¡Sólo la mar! ¿Por qué me trajiste, padre,a la ciudad? ¿Por qué me desenterraste del mar? En sueños, la marejada me tira del corazón. Se lo quisiera llevar. Padre, ¿por qué me trajiste acá?”
(Marinero en tierra, Rafael Alberti)

Amb la introducció d’aquest conegut poema del mestre Rafael Alberti iniciem una crònica on la mar (o el mar) ha tingut un gran protagonisme. Així doncs, algunes de les curses s’han desenvolupat sobre la mateixa superfície de l’arena o en llocs ben propers a la costa.

lucia-gil-3-favara-2015Per ordre cronològic, ens fem ressó en primer lloc de la cursa que es va celebrar el passat dimecres a Albalat dels Tarongers, on Ana Mira era la única representant del club. Després d’haver passat uns dies de vacances per desconnectar i carregar les piles, Ana i Bernardo recorrien juntament els escassos 7 quilòmetres de la cursa d’Albalat. Tant han carregat les piles que tots dos repetiren cursa el dissabte, concretament a Eslida (Castelló). Allí tenia lloc la 9a Volta a Peu per les Fonts d’Eslida, una bonic recorregut de 15 quilòmetres als peus de la Serra d’Espadà.

Ocupant-nos ja de les curses marítimes, a Tavernes tenia lloc la popular Volta a Peu Nocturna per la platja. Vora 1300 corredors prenien l’eixida al voltant de les 9 de la nit. La cursa, que celebrava enguany la 27a edició, és un clàssic en la modalitat i famosa pel gran ambient que es viu durant tot el seu recorregut. D’aquesta manera, Nacho Gil, José i Raúl Ribera, Miguel Ávila i Vicenta Aguilar representaren al CA Corriols amb molt d’orgull.

Ja en dissabte, una altra clàssica: la matutina de Cullera. Aquesta vegada l’eixida s’adelantava a les 8 del matí i els corredors podien gaudir d’una cursa que discorre íntegrament per la vora de la platja. El nostre club estava representat per Luis Ortells, Carlos Miragall, Javi Miragall, Carlos Mateu i Jose Vicente Martí. Destacar els grans valors d’alguns corriols que realitzaren la carrera junts, units i estirant-se uns dels altres.

Per la vesprada, a Favara es celebrava la 18a Volta a Peu. Una volta passada per aigua que va afectar positivament a la temperatura de l’ambient. Abans de la carrera absoluta tenien lloc les competicions infantils on Lucía Gil pujava al 3r lloc del podi en la categoria Benjamí. Enhorabona Lucia! Poc després, Joan Matoses fregava el podi i acabava en 4a posició en categoria júnior. Amb ell, la resta de corriols, representats per Carlos López, Vicent Boscà, Enric Riera i Jorge Viñoles.

Ja per últim, assistíem ahir a la primera edició d’una cursa nocturna a Sueca. Organitzada pels festers de La Canal, la competició començava a les 9,30 de la nit i discorria pel propi barri dels festers i pels carrers de Sueca. Vora 500 atletes eren els protagonistes d’aquesta primera edició, dels quals uns 25 portaven el nom del CA Corriols. Una gran quantitat que va ser reconeguda per l’organització amb l’obsequi d’un pernil com a club amb més participants. Pel que fa als resultats, destaquem a aquells atletes “invisibles” que han arribat al club en els últims mesos, ja que corren amb moltíssima alegria. Parlem de Ali Carrillo, Sabina Saiz, Sales Cebolla, Vanessa Puig (amb la companyia inseparable del seu fill Andreu), Vicenta Aguilar i un llarg etcétera. Totes aquestes xiques no acostumen a copar les primeres posicions, ni destaquen a primera vista pels seus registres, però ajuden a fer club, a contagiar la il·lusió per fer esport i representar els nostres colors per cada poble que xafen. Enhorabona a tots i totes!

Bona setmana, salut i a volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.