Almussafes intensifica la neteja dels parcs i jardins i estudia intervencions de major envergadura

Almussafes intensifica la neteja dels parcs i jardins i estudia intervencions de major envergadura

Les Regidories de Medi ambient i Obres i Serveis del consistori municipal inicien les seues primeres actuacions de la legislatura amb l’anàlisi de la situació dels parcs i jardins públics d’Almussafes.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, va visitar recentment les diferents zones verdes emplaçades en la localitat junt amb els tècnics municipals i els responsables de les empreses concessionàries dels serveis de neteja i manteniment per a traslladar-los les seues preocupacions al voltant d’aquestes àrees.

La primera mesura aprovada en aquest sentit ha sigut la designació d’una persona per al desenvolupament del treball de seguiment i control del compliment de les clàusules dels contractes. La prioritat de González en aquest àmbit és “la neteja i el correcte manteniment dels arbres i plantes, incidir en aquestes dues qüestions, perquè creiem que és necessari”.

Enguany està prevista la renovació de part de la vegetació amb la incorporació d’arbres mediterranis i “en els pressupostos de 2016 anem a dedicar una partida a intervencions majors com la reforma d’alguns parcs”. Les Regidories de Medi ambient i Obres i Serveis treballen conjuntament en aquests moments en la concreció de les pròximes actuacions en aquesta matèria.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.