Jovaní i Piris, Sanz i Tomàs, tercers en el Hobie 16 Europeans-Multi Worlds al llac italià de Garda

Jovaní i Piris, Sanz i Tomàs, tercers en el Hobie 16 Europeans-Multi Worlds al llac italià de Garda

Després de 6 dies de navegació en el Llac de Garda en la població italiana de Gargnano, l’equip de regatistes de Cullera format per Marc Jovaní i Rocío Piris aconsegueix la tercera posició en la classificació de plata en el Hobie 16 Europeans-Multiworlds 2015.

L’equip format pel suecà Serafín Sanz, del Club Nàutic de Cullera, i per Ana Tomàs de la Universitat Politècnica de València va obtenir la tercera posició de la classificació general en el Grand Grand Màster i la classificació per a la plata on Serafín Sanz formava equip amb Hugo Valgañon.

podium-piris-jovani-italia-2015Segons explica l’equip de Cullera es tractava d’un camp de regates amb unes condicions especials que obligava a realitzar les primeres mànigues a partir de les 8 hores, un llac envoltat de muntanyes amb vent de nord a primera hora del matí i de sud a les vesprades d’uns 15 nusos que es mantenia fins a les 18 hores.

Durant els dos primers dies de celebració del campionat navega tota la flota en un Open amb un total de 82 regatistes procedents de tot el món per a aconseguir classificacions per a l’or i plata.

Durant les dues jornades de classificacions, «vam anar bastant bé, hauríem d’haver passat a l’or ja que manteníem la regularitat entre els 15 primers llocs però vam tenir una penalització i un fora de línia i finalment competim en la plata», destaquen.

L’equip Format per Serafín Sanz i Hugo Valgañon també va competir en Plata quedant finalment en el lloc 19. El tercer equip espanyol que participava en plata era el format per Oliver Wallas i Irene Mohrle del club Esportiu Ones. Va quedar en la posició 31 d’un total de 41 embarcacions que competien per la plata.

La primera posició va ser finalment per a l’equip nord-americà format per Rich i Carol McVeigh seguits de l’equip Italià format per Ruggieri Beatrice i Rossi Lorenzo.

La pròxima cita per als equips de Cullera serà en el Campionat d’Espanya que se celebrarà el pròxim mes de setembre a Girona.

O.R.

Totes les classificacions

Fotografies de Hobie Multiworlds


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.